kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ένταση στην προσυνεδρίαση του συνδυασμού Ανατροπή – Δημιουργία – Προς επιβεβαίωση της στήλης, μέλη της παράταξης ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη να μην παραστεί στην υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες – “Ως θεσμικός πρέπει να είμαι”, φέρεται να απάντησε εκείνος – Εντάσεις κι αποχωρήσεις

15 Ιουνίου 2018
19:28

 

Όπως προέβλεψε από το πρωί η στήλη,  οι εξελίξεις στο Σκοπιανό θα αποτελέσουν, ίσως, το σημαντικότερο «crash test» για το μέλλον της παράταξης «Ανατροπή – Δημιουργία», ειδικά στην περίπτωση που ο Περιφερειάρχης αγνοήσει τις εσωτερικές αντιδράσεις και παραστεί κανονικά στην υπογραφή, για το Σκοπιανό, στις Πρέσπες. Γύρω στις 18:55 ολοκληρώθηκε η προ-συνεδρίαση του συνδυασμού, από την οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις ακόμη κι οι αποχωρήσεις. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και δύο Αντιπεριφερειάρχες, αυτοί της Κοζάνης & των Γρεβενών, φέρεται να είναι εκείνοι που ζήτησαν από τον Θ. Καρυπίδη να μην παραστεί στην υπογραφή της συμφωνίας, με τον Περιφερειάρχη να απαντά, σε γενικές γραμμές, πως: “Ως θεσμικός, πρέπει να είμαι”. Ωστόσο, ο ίδιος, φέρεται να έφερε πρόταση ψηφίσματος, την οποία θα ζητήσει και να ψηφιστεί από το περιφερειακό συμβούλιο, με την οποία θα εκφράζεται η διαφωνία του Σώματος για τη συμφωνία Ζάεφ – Τσίπρα. Κατά τη διάρκεια της προ-συνεδρίασης, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν δύο αποχωρήσεις (του Φ. Κεχαγιά και του Π. Πλακεντά) μετά από αντιπαράθεση  – και των δύο – με τον Ρ. Αλεξανδρή.

 

Η Χύτρα

3 σχόλια

  • έχετε καταλύσει κάθε έννοια θεσμών και δικαίου ρε ντροπη της δυτικής Μακεδονίας,και μας λές ότι σαν θεσμικός πρέπει να είσαι;.

  • ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.