kozan.gr: Γ. Ντζιμάνης: “Η κυβέρνηση τίμησε την Δ. Μακεδονία που έκανε τη συνθήκη σε αυτό το σημείο” – Η αναφορά του ότι δεν έχει τελειώσει ο εμφύλιος & η απορία του Γ. Δακή: “To 2018 δεν έχει τελειώσει ο εμφύλιος; Tι είναι αυτά που λέμε;” (Βίντεο)

19 Ιουνίου 2018
08:29

Καλεσμένοι στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του ΤΟP Channel, “Επί Παντός”,  βρέθηκαν οι Γιώργος Ντζιμάνης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης) και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας & πρώην Περιφερειάρχης, Γιώργος Δακής. Στη συζήτηση έγινε αναφορά και στους συμβολισμούς του μέρους (Πρέσπες), όπου υπεγράφη η συμφωνία και του τι “φαντάσματα” του παρελθόντος τελειώνει, με τον Γ. Ντζιμάνη να δίνει ως παράδειγμα τον εμφύλιο (πόλεμο) και τον Γ. Δακή να του απαντά ότι ο εμφύλιος (πόλεμος) έχει τελειώσει και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επανέρχεται και του ανταπαντά, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες του τι ακριβώς εννοεί, ότι: “Δεν έχει τελειώσει”. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα, που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr:

 

34 σχόλια

  • Τζιμάνι ο τύπος! Δηλαδή στρατηγέ πας να μας τρελάνεις “όπως ήρθαν οι Βούλγαροι εδώ πέρα να πάρουν συνειδήσεις υπέρ Βουλγαρίας ήρθαμε κι εμείς οι Έλληνες αξιωματικοί υπέρ Ελλάδος”. Πού μωρέ στα χώματα της ελληνικής Μακεδονίας ήρθαμε; Ως τι, ως κατακτητές; Ντροπή σου και σε εξέλεξαν δυστυχώς βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου οι Δυτικομακεδόνες! Τώρα θα μου πεις μόνο εσένα; Και θα έχεις και δίκαιο, διότι δεν φταις εσύ!

  • Κατάλαβε τι ακριβώς και που χειροκροτουσε στις πρεσπες;. Έχει διαβάσει πραγματικά να έχει διαβάσει ιστορία ή οι γνώσεις του αρχίζουν και τελειώνουν στις διάφορες γελιογραφιες των κομματικών φυλλαδων;

  • Τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας !
    Γιατι ?
    Γιατι αντι να ειμαστε εκει και να του απαντησουμε απο κοντα, θα του απαντησουμε κ θα πουλησουμε την εξυπναδα μας την επομενη μερα κ απο το πληκτολογιο !
    Μπραβο μας !!!

    • Άξιοι της μοίρας μας θα ήμασταν αν καθόμασταν να βλέπουμε μουντιάλ και δεν πηγαίναμε στις Πρέσπες να διαμαρτυρηθούμε.

  • Άδειο το βλέμμα σου, κούφιες οι ώρες μας
    στα ενυδρεία σε χώσαν ζωή
    συνηθισμένοι ο καθένας στο ρόλο του
    κι η φαντασία μας έχει χαθεί
    την ξεπουλήσαμε στο γιουσουρούμ
    για ένα κουστούμ, για ένα κουστούμ
    την ξεπουλήσαμε στο γιουσουρούμ
    για ένα κουστούμ, για ένα κουστούμ.»

    Λαικιστές, διορισμένοι βολευτές,που επένδυσαν στο μίσος και στο Διχασμό, συνεχίζουν το έργο των προκατόχων, τους που με στόμφο καταγγέλλανε, λέγοντας ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    Καληνύχτα σας

  • Ήσουν και αξιωματικός του ελληνικού στρατού. Και μας λες ότι ο εμφύλιος πόλεμος δεν τελείωσε ακόμη;. Χειροκροτουσες και γλεντουσες ενώ ο αρχηγός σου είχε μόλις υπογράψει το ξεπούλημα του τόπου μας. Του δικού μας τόπου. Της Μακεδονίας μας. Ντροπή σου.

    • Ακριβώς! ότι δεν κέρδισαν με τον εμφύλιο το πήραν εν καιρώ ειρήνης με αυτή την άθλια συμφωνία αυτών των τυχάρπαστων που μας κυβερνούν και των βουλευτών τους

  • Αυτοί οι αριστεροί νομίζουν ότι έχουμε ακόμα εμφύλιο και συνεχίζουν να πολεμούν όλους τους υπόλοιπους !!!!!!!!!!! Τραγικό κάνουν πόλεμο μονοί τους

  • Αντί να ακούμε την άποψη Δακη πο την ξέρουμε απο τα περιφερειακά συμβούλια γιατί να μην καλέσει τον Παπαδόπουλο στην εκπομπή που ειναι ξαι άνθρωπος του κόμματος , και να μας πει και τηβ θέση της ΝΔ

  • Τώρα εξηγείται γιατι επέλεξαν τις Πρέσπες και όλο αυτό με τις βάρκες και όχι τον διασυνοριακό σταθμό στο τελωνείο Νίκης. Ήθελαν να συνεχίσουν συμβολικά αυτό που δεν πρόλαβαν το 1949.

  • Εάν πιστεύεις ότι ο εμφύλιος δεν έχει ακόμη τελειώσει ετοιμάσου να αρχίσεις να τρέχεις στο Βίτσι, και στον Γράμμο όπως έκαναν τα συντρόφια σου τον Αύγουστο του 1949.

  • Ετσι είναι η δεξιά,όταν δέν έχει πολιτικά επιχειρήματα ξεμπροστιαζει τήν πατριδοκαπηλεια.Ετσι έγινε καί πρίν 100 χρόνια μέ τήν σημαία τής ” μεγάλης ιδέας ” πού μάς οδήγησε στην μικρασιατική περιπέτεια καί όσα ακολούθησαν.

    • Και τότε η πολιτική ελίτ της εποχής, όλων των δήθεν ιδεολογιών, έβγαλε τα μάτια της για την καρέκλα και την κουτάλα με τα γνωστά αποτελέσματα τον ξεριζωμο του ελληνισμού της μικρας Ασίας και του ποντου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.