kozan.gr: Πάνος Κατσιμίχας και Βασίλης Καζούλης ταξίδεψαν μουσικά την Κοζάνη, τραγουδώντας γνωστές τους επιτυχίες στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της πόλης (Βίντεο 24′ & 30 Φωτογραφίες)

19 Ιουνίου 2018
23:14

Πάνος Κατσιμίχας και Βασίλης Καζούλης ταξίδεψαν μουσικά την Κοζάνη, τραγουδώντας, το βράδυ της Τρίτης 19/6, γνωστές τους επιτυχίες στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, σηματοδοτώντας την έναρξη των 36ων Λασσανείων του Δήμου Κοζάνης.

Πανος Κατσιμίχας 15′

 

Βασίλης Καζούλης 9′

 

 

 

 

 

18 σχόλια

  • Ο λευτέροφκι με τον αντωνάκη, το θοδώρα και το Ηλία γιορτάζει το ξεπούλημα του Λασσάνη και της Μακεδονίας με τα παπαγαλλάκια του ΤΣΥΡΙΖΑ TV να πανηγυρίζουν πρώτη μούρη ενώ στα συλλαλητήρια κρύβονταν!

    • όταν ψήφιζες Πασοκ και νέα δημοκρατία, που ξεπούλησαν εσένα,σε ποια μπουζούκια ήσουνα? μήπως και εσύ ανήκεις σ’αυτούς που δεν τους ψήφισε ποτέ?που ήταν ο πατριωτισμός σας τότε?

      • Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εσύ τους ψήφιζες και παρίστανες τον αφισοκολητή για να γλύψεις κανά κοκαλάκι, και μετά το γύρισες σε συριζαίος. Άλλωστε τους στείλαμε από εκεί που ήρθαν για τα αμαρτήματα τους. Τα ίδια και χειρότερα θα πάθουν οι κολλητοί σου που τόλμησαν να διαπραγματευθπυν την ιστορία μας.

      • Εσύ μπορεί να θέλεις και να σε αρέσει να σκύβεις το κεφάλι , παλιά το έκανες για ΠΑΣΟΚ – ΝΔ τώρα το κάνεις για ΣΥΡΙΖΑ κλπ Το να παίρνεις κομματική γραμμή τώρα από την αυγή και προχθές από την αυρινη – ελεύθερο τύπο σημαίνει ότι άπλα δεν έχεις μυαλό για να σκεφτείς

  • Η ΚΟΖΑΝΗ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!!
    Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΙΑΗΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!
    ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΣΣΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΣΣΑΝΗΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥ 1821), ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ!

    • οπότε? είδες καμία αντίδραση στη βουλή? ειδες καμία αντίδραση? ακομη και τα χρυσα αυγά ηταν κλούβια! στραβομάρα νομίζω πως έχεις και εσυ! για πες μας τι ψήφισες και τι είναι το ορθόδοξο ,μήπως και ανοίξουν και τα δικά μας μάτια! εχω και εγώ πληκτρολόγιο και τα γράφω ωραία!

      • Για να ανοίξουν τα μάτια σου πρέπει πρώτα να βγάλεις τις κομματικές παρωπίδες. Το μοντέλο με τα δεκανίκια τελείωσε, λίγα τα πολιτικά ψωμιά σαε!

  • Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί ….και μεις γελούσαμε …. Άξιοι της μοίρας μας .. Μας αξίζουν όλα όσα πάθαμε και θα πάθουμε … Άρτον και θεάματα …

  • Τελικά ο κόσμος ψώνισε τίποτα; Μου φαίνεται πως εργαζόμενοι χωρίς λεφτά – τα μαγαζιά χωρίς δουλειά!!!

  • Και ο ηχος φανταστικος στα πρωτα δυο μετρα ακουγες απο κει και περα ελεγες οτι κατι γινεται στο βαθος

  • Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ 3 ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ!!!

  • Βυθίσαν την Χώρα σε μαύρο πένθος και χαίρονται. Κανείς να μην τους ακολουθεί στα πανηγύρια και τα γλέντια τους τους προδότες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.