Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Tην Κυριακή 24 Ιουνίου οι εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστικών Γραμματειών των Τοπικών Οργανώσεων

22 Ιουνίου 2018
12:41

Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Συντονιστικών Γραμματειών των Τοπικών Οργανώσεων.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη την ημέρα της ψηφοφορίας με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Όσοι συμμετέχουν στην ψηφοφορία καταβάλλουν δύο (2) ευρώ.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Ιουνίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Τα εκλογικά κέντρα στο νομό Κοζάνης έχουν ως εξής:

Κοζάνη: γραφεία Ν.Ε. (Τράντα και Θέμιδος 2)

Εορδαία: εργατικό κέντρο

Βόιο: ΚΑΠΗ Σιάτιστας

Σέρβια: αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Δύναμή μας η συμμετοχή σας!!

Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής

Κοζάνης

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.