Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας ο Βασίλης Τρευλόπουλος – To νέο Δ.Σ.

23 Ιουνίου 2018
12:06
Κανένα σχόλιο

Στις κάλπες προσήλθαν την Τρίτη 19 Ιουνίου τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας για την ανάδειξη – με τριετή θητεία – νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπροσώπων στην Π. Ο. ΑΞΙ. Α., νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας.

Συγκεκριμένα για το Διοικητικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν έλαβαν με σειρά ψήφων: α] ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος 49, β] ΤΣΙΒΙΚΗΣ Κωνσταντίνος 45. γ] ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης 35, δ] ΑΔΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος 34. ε] ΝΤΙΝΑΣ Κωνσταντίνος 32, στ] ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Αναστάσιος 22, ζ] ΚΟΤΣΩΝΗΣ Κωνσταντίνος 15.

Για αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν έλαβαν: α] ΚΕΡΑΜΑΣ Θεόδωρος 37 ψήφους και ο ΠΑΠΑΪΔΗΣ Ελευθέριος 36 ψήφους.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν έλαβαν: α] ΘΩΜΟΣ Αντώνιος 38 ψήφους, β] ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Αχιλλέας 22 ψήφους και γ] ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ Ηλίας 44 ψήφους.

Στα Συμβούλια Μεταθέσεων ανά νομό οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν έλαβαν: για την Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών ο ΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος 17 ψήφους, για την Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς ο ΤΣΑΤΑΛΠΑΣ Στυλιανός 28 ψήφους, για την Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης ο ΜΑΝΤΑΛΙΑΣ Δημήτριος 37 ψήφους και για την Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας ο ΓΚΙΝΗΣ Δημήτριος 32 ψήφους.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 21-06-2018, συνήλθαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ. Σ. της Ένωσης και προέβησαν σε ψηφοφορία για ανάδειξη Νέου Προεδρείου, που είχε ομόφωνα το ακόλουθο αποτέλεσμα:

Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :

Α/Υ’ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος του Α. Τ. Κοζάνης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Α/Δ’ ΑΔΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος της Δ.Α. Κοζάνης

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Α/Α’ ΤΣΙΒΙΚΗΣ Κωνσταντίνος του Τ. Α. Εορδαίας

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Α/Υ΄ ΝΤΙΝΑΣ Κωνσταντίνος του Τ.Τ. Γρεβενών

ΤΑΜΙΑΣ:

Υ/Α΄ ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Α. Τ. Σερβίων – Βελβεντού

ΜΕΛΟΣ:

Α/Α’ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Αναστάσιος του Α. Τ. Σερβίων – Βελβεντού

ΜΕΛΟΣ:

Α/Α’ ΚΟΤΣΩΝΗΣ Κωνσταντίνος του Α. Τ. Άργους Ορεστικού

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΔΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος

Αστυνομικός Διευθυντής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.