Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Οι χαμένοι θεοί» του συγγραφέα Βασίλη Μακαρίου στην πόλη της Κοζάνης, την Ππαρασκευή 22/6

23 Ιουνίου 2018
15:45
Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Οι χαμένοι θεοί» του συγγραφέα Βασίλη Μακαρίου στην πόλη της Κοζάνης που διοργανώθηκε από τις Εκδόσεις «Πηγή» και από τα Public Κοζάνης και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο χώρο των Public.

Για το βιβλίο μίλησαν οι κ.κ. Δέσποινα Κηπάρογλου,   Καλλιόπη Γιακουμή Ορφανού και η Αγγελική Πατέλη ενώ συνόδεψε την εκδήλωση ο μουσικός Νίκος Μεταξάς με την υπέροχη φωνή του.

Η φιλοξενία των Public ήταν ομολογουμένως θερμή, όπως επίσης το ίδιο ήταν και η υποδοχή του κοινού, το οποίο ήταν προσεγγίσιμο και εκδηλωτικό με τον ίδιο τον συγγραφέα.

Tσοκτουρίδου Παρθένα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.