Δημήτρης Καρατέρπος: “Η διαδρομή μου ως αξιολογημένος διαιτητής έφτασε στο τέλος με ψηλά το κεφάλι”

23 Ιουνίου 2018
19:07
Κανένα σχόλιο

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Πτολεμαϊδιώτης ρέφερι, Δημήτρης Καρατέρπος έκανε τον απολογισμό της 10ετούς πορείας του  κι ανακοίνωσε  πως παραμένει στα γήπεδα αλλά σε τοπικό επίπεδο.

Αναλυτικά :

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε.. Ίσως η ηλικία ίσως κάτι άλλο… δεν θα μπω ποτέ στο κόπο να το ψάξω.

Ήταν κάπου το 2008 όταν αποφάσισα να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο και να ξεκινήσω το λειτούργημα αυτό που λέγετε διαιτησία. Στην αρχή το είδα σαν χόμπι, το χόμπι έγινε μικρόβιο και το μικρόβιο αρρώστια. Και έτσι έμαθα να ζω με την αρρώστια εδώ και 10 χρόνια…

Η διαδρομή μου ως αξιολογημένος διαιτητής έφτασε στο τέλος με ψηλά το κεφάλι και περήφανος για όσα πέτυχα, μόνο ωραίες στιγμές έχω να θυμάμαι όσο πίκρα κι αν μου αφήνει αυτό το τέλος.

Έκανα φίλους διαιτητές, παρατηρητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες ομάδων και γνώρισα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Διαιτήτευσα σημαντικούς αγώνες με ιστορικές ομάδες και συλλόγους όπως τον Άρη τον Ηρακλή τον ΟΦΗ κ.α., πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλες τις επιτροπές διαιτησίας της ΕΠΟ που συνεργάστηκα και με εμπιστεύτηκαν σημαντικά παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΕΠΣ Κοζάνης και τον πρώην Πρόεδρο Χρήστο Σάββα που ήταν πρώτος που πίστεψε σε μένα. Τεράστιο ευχαριστώ στην μάνα της διαιτησίας ΕΠΣ Κοζάνης και τον δεύτερο πατέρα μου Τσιμεντερίδη Θεόδωρο αλλά και Παπαδόπουλο Αντώνη για τις αμέτρητες συμβουλές σε όλη μου την διαδρομή ως τώρα.

Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια μου την γυναίκα μου για την στήριξη που είχα όλα αυτά τα Χρόνια σε καλές και στενάχωρες στιγμές και να ζητήσω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για όποιες οικογενειακές στιγμές τους στέρησα, τις οποίες υπόσχομαι να τις αναπληρώσω.

Και επειδή το μικρόβιο η αρρώστια και το μεράκι για την διαιτησία δεν φεύγει τόσο εύκολα από την μια μέρα στην άλλη θα συνεχίσω σε τοπικό επίπεδο να προσφέρω όσο μπορώ.

«Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ».

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.