kozan.gr: Χαμόγελα κι ικανοποίηση στην τελετή λήξης των μαθημάτων, για το ακαδημαϊκό έτος 2017/18, του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Ιουνίου 2018
22:51

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 23 Ιουνίου, στο 13° δημοτικό σχολείο Κοζάνης, η τελετή λήξης των μαθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2017/18 του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών Κοζάνης. Οι απόφοιτοι έλαβαν το πτυχίο – βεβαίωση, ενώ ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα της πόλης. Τα πτυχία στους αποφοίτους του κοινωνικού πανεπιστημίου απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Ηλίας Κάτανας. Στην τελετή τιμήθηκε, για την προσφορά και συμμετοχή της στα επιμορφωτικά προγράμματα του κοινωνικού πανεπιστημίου, η Αλεξάνδρα Καρυπίδου.

.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.