Ευχαριστήριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

27 Ιουνίου 2018
13:38
Κανένα σχόλιο

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα, που διοργάνωσε με θέμα «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας: Προοπτικές στη Δυτική Μακεδονία» την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:

 τον Υφυπουργό του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Δημήτριο Μπαξεβανάκη,
 τον Διευθυντή του Γραφείου Υφυπουργού Παιδείας, κ. Θέμη Κοτσιφάκη,
 τον βουλευτή Κοζάνης, κ. Μίμη Αθανασιάδη,
 τους εκπροσώπους των Δήμων και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,
 τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας,
 τους Διευθυντές των Εργαστηριακών Κέντρων και ΕΠΑΛ, τους υπεύθυνους μαθητείας
στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ΕΠΑ.Λ.,
 τον επικεφαλής του Γραφείου Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας,
 τους εκπροσώπους των επιμελητηρίων και του επιχειρηματικού κόσμου,
 τους εκπαιδευτικούς, μαθητευόμενους, μαθητές και γονείς

για τη στήριξη και συμμετοχή τους στην ημερίδα. Επίσης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά τα Εργαστηριακά Κέντρα, τα ΕΠΑ.Λ, τους εκπαιδευτικούς και μαθητές των ΕΠΑ.Λ. που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη λειτουργία της έκθεσης μαθητικών έργων των ΕΠΑ.Λ. Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.