kozan.gr: Θ. Καρυπίδης, από τη Θεσσαλονίκη: “Tραύμα στη δημοκρατία και στο δημόσιο διάλογο, αυτό που προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα, να έχουμε, κατ’ αρχήν μια συμφωνία, εν κρυπτώ…” (Bίντεο)

27 Ιουνίου 2018
20:03

“Tραύμα στη δημοκρατία και στο δημόσιο διάλογο, αυτό που προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα, να έχουμε, κατ’ αρχήν μια συμφωνία, εν κρυπτώ, χωρίς συζήτηση και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και σε επίπεδο αρχηγών των κομμάτων…”, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης, τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, μιλώντας, πριν από λίγο (ώρα 19:30), στην κοινή – διευρυμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλίας «η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά», ώστε να μην επικυρωθεί η «συμφωνία των Πρεσπών» με τα Σκόπια. Ο κ. Καρυπίδης, αφού ανέφερε, πως: “Εγώ ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας είχα την τύχη, την ατυχία, να βρεθώ στη συμφωνία των Πρεσπών, ως όφειλα. Η συμφωνία των Πρεσπών έγινε στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, θεσμικά έπρεπε να παρίσταμαι εκεί και με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, που υπήρξε, να δώσω το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου στον Υπουργό Εξωτερικών”,  στη συνέχεια, διάβασε το ψήφισμα.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα, που σας μεταφέρει το kozan.gr, προέρχεται από τη ζωντανή μετάδοση του Livemedia.gr

20 σχόλια

  • Η «ΤΡΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ. ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΉΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙ ΠΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!

  • άντε βρε και βασικός ομιλητής στη συγκέντρωση στις 5/7 στην πλατεία της Κοζάνης … έτσι και αλλιώς έχει πέσει και το τελευταίο φύλλο συκής !!!
    Υ.Γ.1 υπάρχει βέβαια μια μικρή λεπτομέρεια, στη Θεσσαλονίκη ελάχιστοι ήταν γνώστες των κυβιστήσεων του, αντίθετα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.. γελάνε ακόμα και οι πέτρες !!!
    Υ.Γ.2 Για τους παρατρεχάμενους-συνοδούς ισχύει το ουδέν σχόλιο, γι΄αυτούς ακόμα και ο ποιητής σηκώνει τα χέρια

  • ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο.ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.Ο ΨΕΥΤΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ

  • Εάν πρόκειται για αληθινή μετάνοια για ότι έχει κάνει, συγχωρεμένος, όλοι κάνουμε λάθη.
    Εάν είναι άλλος ένας πολιτικός ελιγμός τότε θα χειροτερέψει η εντύπωση που έχει προκαλέσει…

  • Αυτά να τα βλέπουν οι Συριζαιοι που του έδωσαν και το χρίσμα για τις επερχόμενες εκλογές, όταν βουλιάζει το καράβι τα ποντίκια το σκάνε

  • Μετά την γενική κατακραυγή και αφού πλέον κατάλαβε ότι το να ακολουθήσει τον Τσίπρα στην κατρακύλα έχει μόνο χάσιμο…το γύρισε σε Παύλο Μελά!

  • Βουλιάζει το καράβι Συριζανθελ και πηδάει πρώτος να σωθεί ….Ψήφο δεν παίρνεις την περιφέρεια ξεχνατην …Δεν είμαστε αφελείς …Μαζί με τον Κατανα χειροκροτουσες τον Τσίπρα και τον Κοτζιά …Είστε τελειωμένοι για την Δυτική Μακεδονία

  • Να υποθέσω ότι είναι τόσα λίγα τα σχόλια, παρ’ όλη την λαϊκή οργή, γιατί τα διεγραμμένα ήταν βαρέως υβριστικά;

  • Το μόνο «τραύμα» στη δημοκρατία, τον δημόσιο διάλογο και την Δυτική Μακεδονία είστε εσείς κε Καρυπίδη και η κουστωδία σας, κι αυτό γιατί δεν κινήστε δημοκρατικά ως οφείλατε (Σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ στην Μακεδονία και Θράκη το 88% των πολιτών είναι αντίθετο με την συμφωνία), αλλά και ούτε διάλογο κάνετε με τους πολίτες , αφού αν κάνατε, προφανώς και θα το διαπιστώνατε. Αντίθετα εσείς, κρυβόμενος πίσω από την θεσμική σας ιδιότητα, αρχικά προσπαθήσατε να στηρίξετε την κυβέρνηση, στην συνέχεια με την παρουσία σας την νομιμοποιήσατε (κάνοντας προσωπική πολιτική για ίδιον όφελος), και τώρα προσπαθείτε να μας πείσετε, αφού είδατε την αντίδραση του κόσμου, ότι είστε και «άτυχος». Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει από τις ενέργειες σας κε Καρυπίδη είναι ότι είστε μόνο ένας «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ». Όπως θα σας έλεγαν όμως και οι σύντροφοί σας στην Κουμουνδούρου «τέρμα το σανό», ο Λάος καταλαβαίνει και θα δώσει την απάντησή του στις επερχόμενες εκλογές.

  • Σε αντίθεση με τον κ. Καρυπίδη που διαφοροποιεί τις θέσεις του ανάλογα με το ακρωατήριο, ο Δήμαρχος Κοζάνης έχει σταθερή θέση για το “Μακεδονικό” και πρέπει να του το αναγνωρίσω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.