Ο λόγος, για τις Κορασίδες, που μετά από ένα συγκλονιστικό ματς και νίκη επί του Καματερού, πέτυχαν πολύ σπουδαία κατάκτηση αργυρού μεταλλίου, μοριοδοτούμενου Πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Συγχαρητήρια λοιπόν κατ’ αρχήν στις αθλήτριες που κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις, στα φαβορί, στους επικριτές και τις Κασσάνδρες όλης της χρονιάς, πέτυχαν το ακατόρθωτο.

Χωρίς να υστερούν σε κανένα άλλο τομέα, τα κορίτσια μας, χωρίς να έχουν το άθλημα πρώτη τους προτεραιότητα, αλλά με συστηματική δουλειά, πείσμα, τσαγανό και αλληλοϋποστήριξη, έχοντας αυτό που λέμε ψυχή, κατάφεραν να τερματίσουν στη 2η θέση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, μπροστά από τον Ορφέα Κατερίνης, την Νέα Ιωνία, το Καματερό και το Πανόραμα, και πίσω από την Χρυσή Πρωταθλήτρια Προσοτσάνη.

Συγχαρητήρια επίσης, στον προπονητή της κατηγορίας κ. Κιοσέ Μάκη, που με αγάπη για το άθλημα και τα παιδιά μας, που με προσήλωση και συστηματική προσπάθεια όλη τη χρονιά, πρόσφερε ικανοποίηση, συγκίνηση και περηφάνια σε γονείς παράγοντες και αθλήτριες.

Συγχαρητήρια στους γονείς, που στήριξαν ηθικά και οικονομικά την όλη προσπάθεια και κατάφεραν να βρεθούν στο γήπεδο της φιλόξενης Προσοτσάνης και να στηρίξουν με το χειροκρότημα τους, τα παιδιά μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των αθλητριών προς όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στη σημαντικότατη επιτυχία που προσφέρει στα παιδιά το μπόνους των μορίων σε ποσοστό 8%, για την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ως σωματείο είμαστε χαρούμενοι που τρεις από της αθλήτριες της αποστολής του Εθνικού, βραβεύτηκαν σε ατομικό επίπεδο και επιλέχτηκαν στην καλύτερη εφτάδα.

Καλύτερο δεξί ίντερ η Μπούκου Ειρήνη, καλύτερη αμυντικός η Γκιάτα Μαρία και καλύτερη τερματοφύλακας η Φλώρου Κατερίνα.

Τέλος είμαστε περήφανοι που μέσω του ιδρώτα των παιδιών μας, το Handball έφερε στην Κοζάνη ένα σημαντικό τρόπαιο και έκανε την πόλη μας να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και μας πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε την Πρωταθλήτρια Ελλάδας Προσοτσάνη και την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!