Εορδαία: Η Άρδασσα καλεί τον Ιβάν Σαββίδη

3 Ιουλίου 2018
13:15

Πρόσκληση στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ομογενή επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη παρέδωσαν πριν από τρείς μήνες φορείς της Τ Κ Άρδασσας,  προκειμένου στις 5 Αυγούστου να παραστεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις του εορτάζοντος Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Αν και η καταληκτική ημερομηνία για την απάντηση του Ιβάν Σαββίδη έχει προσδιορισθεί η 15η Ιουλίου, η Κοινότητα, ο Ιερέας και ο Ποντιακός Σύλλογος της Άρδασσας, εκτιμούν ότι θα είναι θετική, ενώ, το αίτημα τους υποστηρίζει και προωθεί ο τέως Νομάρχης Ημαθίας και επιστήθιος φίλος του ισχυρού άνδρα, Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Πάντως, τόσο οι προαναφερρόμενοι φορείς όσο και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στη Δυτική Μακεδονία προετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Πρόεδρο του Δικεφάλου, ενώ, έχει καταρτισθεί και το πρόγραμμα της ολιγόωρης παραμονής του στην Άρδασσα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ Μαίρη Κεσκιλίδου

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.