kozan.gr: Πώς σχολιάζει, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Κ. Πασσαλίδης, τα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν για Περιφερειάρχη και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, στο πρόσφατο συλλαλητήριο στην Κοζάνη και τι έχει να πει στους πολίτες της Δ. Μακεδονίας που διαφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα (Βίντεο)

9 Ιουλίου 2018
12:27

Πώς σχολιάζει, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Κ. Πασσαλίδης, τα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν για Περιφερειάρχη και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, στο πρόσφατο συλλαλητήριο στην Κοζάνη, ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών και τι έχει να πει στους πολίτες της Δ. Μακεδονίας που διαφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα.

 

43 σχόλια

      • γράφει πουθενά ότι είναι νδ ή πασοκ ρε πληρωμένο συριζοτρολλ;; που παντού βλέπετε φαντάσματα και ρίχνετε τις ευθύνες μονίμως στους άλλους λες και το κόμμα σας ήταν παντού σωστό. στα 4 λοιπόν σύντροφε οσφυοκάμπτη!!

  • ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΔΕΣ. Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ , ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.

  • ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΩΡΑ !!!

    όπως θα κάνουν οι Σκοπιανοί .

    Και χωρίς την συμφωνία των Πρεσπών μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε
    συναλλαγές και επενδύσεις με τα Σκόπια !!!

    Αφήστε τα παραμύθια !!

    Ξεπουλήσατε την Μακεδονία !!

    Ξεπουλήσατε την Ελλάδα !!

    Ντροπή σας !!

    και έχετε το θράσσος και μιλάτε !!

    • Δεξιοί παραχώρησαν το Δημοκρατία της Μακεδονίας
      Δεξιοί παραχώρησαν την αναγνώρηση Μακεδονικής γλώσσας απ τον ΟΗΕ
      Δεξιοί οδήγησαν στην αναγνώριση της προσωρινής ονομασίας πΓΔΜακεδονίας
      Τους φταίνε ο Τσίπρας κ ο Κοτζιάς που κότσαραν το Βόρεια στο Μακεδονία!

  • Το 2014 θα ήσουν και εσύ μέσα σε αυτούς που ζητούσαν “διάλογο” στις πλατείες. Τότε θα σκίζατε τα πάντα.

  • πας καλά μωρέ ? η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?
    ΞΕΚΑΒΑΛΊΣΤΕ τον καλάμι της εξουσίας..
    έξω ο κόσμος σας φτύνει και σεις πέρα βρέχει..
    λυπάμαι για την κατάντια σας .
    βγάζετε την πίκρα και το μίσος σας από τον συμμοριτοπόλεμο που αν θυμάστε τον χάσατε .
    πρώτη φορά αριστερά και τελευταία.
    και εσεις μετά θα εξαφανιστείτε…..απο τον πολιτικο βιο της περιοχής..

    • Κι επιτελους θα επικρατησεις εσυ ο μπλε δημοκρατης της κακιας ωρας με γραβατουλα και με φαρισαικη πιστη ναχαμε να λεγαμε μια ζωη τα ιδια.

  • ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΒΑ ΣΕ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

  • Από το 1943 ονομάζεται Μακεδονία. Μέχρι το 1982 έτσι αναφερόταν στα σχολικά μας βιβλία. Σήμερα τα Σκόπια βράζουν με τη συμφωνία!!!! Μάλλον δεν είναι καλή για αυτούς γιατί θα αναγράφονται ως Σλάβοι με Σλαβική γλώσσα και υπηκοοτητα και όχι ως Μακεδονική. Κάντε τον κόπο και διαβάστε τη συμφωνία και μην παρασυρθείτε από τους πατριδοκαπηλους και εθνοσωτηρες.

  • τους φτύνουν όλοι και αυτοί νομίζουν ακόμη ότι βρέχει. τελειώνει ο χρόνος τους και αυτοί μαζί.

  • ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ;

  • Πάντως θέλει θράσος για να βγαίνεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Πρώην ή νυν συνδικαλιστές, σίγουρα λάτρεις της καρέκλας. Το μόνο που αλλάζει σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο, είναι το ύψος των καταθέσεών σας, όντας διορισμένοι χειροκροτητές της Εξουσίας.
    Που κοιμηθήκατε πρασινο-μπλε, πλυθήκατε στους 40° C με ολίγον από ακροδεξιούς Καμμένους και βγήκατε ροζ να μας πουλάτε Σανό και φούμαρα!!
    Όταν η εκάστοτε εξουσία και η κάθε λογής εξουσία, υψώνει τοίχοι και κρύβεται πίσω από αυτά, έχοντας χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία και ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν μέσα από κομματικές φιέστες, έχει απλά τελειώσει στη συνείδηση του κόσμου.
    Όταν αυτοί που έβριζες ως «μπάτσους, γουρούνια δολοφόνοι» και έλεγες ότι θα τους καταργήσεις, είναι περισσότεροι από τα μέλη σου και δεν κάνεις ρούπι χωρίς αυτούς, έχεις απλά τελειώσει στην συνείδηση του κόσμου.
    Όταν η αλαζονεία σου και η έπαρσή σου είναι στα ύψη, ζεις και αναπνέεις και οφείλεις την ύπαρξης σου στο διχασμό, στο μίσος, στον άγριο λαϊκισμό και στην πολιτική εξαπάτηση, έχεις απλά τελειώσει στην συνείδηση του κόσμου.
    Όταν για την καρεκλά, συγκυβερνάς με Καμμένους, Κατσίκηδες , εξαπατάς το Λαό που κάποτε εξυμνούσες γιατί σε βόλευε ως «Αγανακτισμένος» και τώρα όποιος κρατά σημαία τον λες Φασίστα έτσι απλά, έχεις απλά τελειώσει στη συνείδηση του κόσμου.
    Όταν χωρίζεις την κοινωνία «σε εμείς ή αυτοί»
    Τότε αρχίζεις να μοιάζεις στο τέρας του φασισμού που τόσο εξέτρεφες κάποτε με ύβρεις, βία προπηλακισμούς, με μόνο αυτοσκοπό αυτό της εξουσίας..
    Τώρα απλά βιώνετε τις συνέπειες όλων αυτών που εσείς σπείρατε και σε λίγο απλά θα είστε μία κακή ανάμνηση σαν όλους τους άλλους που τόσα χρόνια παίζουν στην πλάτη μας βρώμικα παιχνίδια και μας οδήγησαν στο χάλι το σημερινό

  • Πασαλίδη κάτσε καλά !!!
    Δημοψήφισμα τώρα, αυτό απαιτεί ο λαός και αυτό θέλει η κάλπη θα βγάλει το πως θα ονομαστούν τα Σκόπια .
    Η χώρα μας δεν είναι Σπάρτακος που παίρνονται μονομερής αποφάσεις …
    Δώστε λόγο στον λαό, στους πολίτες, Αρκετά σας ανοιχτήκαμε !!!!!

  • Ωραίο το ποιηματάκι σου, αλλά αυτό το ποιηματάκι γράφετε κάθε μέρα και η συνέχεια έχει ως εξής… 3 χρόνια Συριζα 200 δις φεσι συν ξεπούλημα των πάντων σε εξευτελιστικες τιμές συν ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

  • Τα 40 χρόνια που λες με όλα τα προβλήματα ήταν τα καλύτερα χρόνια για τους Έλληνες . Αν δεν ειχε μεσολαβήσει η καταστροφική τετραετία Καραμανλή και αν οι Συριζαίοι δεν ειχαν κάψει την Αθήνα και περνούσε το ασφαλιστικό Γιαννίτση ούτε μνημόνια ούτε Δ.Ν.Τ θα είχαμε. Υπήρχε όμως σχέδιο να έρθει ο Τσίπρας για να ξεπουλήσει λιμάνια αεροδρόμια ενέργεια , νερά τα πάντα για 100 χρόνια στα ξένα συμφέροντα και να πουλήσει και τα εθνικά θέματα ξεκινώντας απο Μακεδονία .. τι δεν καταλαβαίνεις;

    • Έλα όμως που τα στοιχεία σε διαψεύδουν! Στα μνημόνια μπήκαμε με πλασματικά στοιχεία που φούσκωσαν το έλλειμμα. Για αυτό και καταδικάστηκε ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την είσοδο μας στη νομισματική ένωση του ευρώ, όπου δεν είχαμε τα εχέγγυα για να μπούμε, και κάποιοι φρόντισαν επί Σημίτη να πειράξουν τα στοιχεία. Οπότε και το ΠΑΣΟΚ έπαιξε καλά το ρόλο του στην καταστροφή!

  • Ποια 40 χρόνια σας κατέστρεψαν βρε λιμοκοντόροι?

    40 χρόνια φάγατε με χρυσά κουτάλια! Αυξήσεις μισθών, διακοπές, αυτοκίνητα, εξοχικά, καταθέσεις, δημόσιο τεμπέληδων, κτλ κτλ

    Που πόνεσες ρε ”πικραμένε” Έλληνα τα 40 χρόνια?

    ότι χατίρι ήθελες σου το έκαναν!

    Υποκριτές και Φαρισαίοι! Αλλάξατε στρατόπεδο την πρώτη φορά που σας χάλασαν το χατίρι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.