ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Persona non grata οι επενδυτές σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη

17 Ιουλίου 2018
15:12

Οι εργαζόμενοι στον ΑΗΣ Μελίτης έστειλαν σήμερα ένα μήνυμα τόσο προς την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΔΕΗ όσο και –κυρίως- προς τους υποψήφιους «επενδυτές».

Η κατάληψη της πύλης του ΑΗΣ ήταν η απάντηση των εργαζομένων στη σημερινή απόπειρα ενημέρωσης των «επενδυτών» αλλά και μια φιλική σύσταση για τις διαθέσεις που υπάρχουν στις τοπικές κοινωνίες. Διαθέσεις που δεν θα πρέπει να αγνοηθούν.

Πρωτίστως, εκείνοι που δεν πρέπει να αγνοήσουν το κλίμα είναι οι «πρόθυμοι της διοίκησης». Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Δεητζήδες που θήτευσαν ή θητεύουν σε θέσεις διοικητικών συμβουλίων του Ομίλου ΔΕΗ και σήμερα υποστηρίζουν τη διαδικασία της «αποεπένδυσης» ή εργάζονται για αυτήν, ότι οι συμπεριφορές αυτές είναι απαράδεκτες και το καλύτερο για εκείνους αλλά και για την υστεροφημία τους θα ήταν να παραιτηθούν…

Είναι λυπηρό ότι οι συνάδελφοι αυτοί συνοδεύουν και να ξεναγούν τους «επενδυτές»… Δεν θα ήθελαν να τους ακολουθεί ο χαρακτηρισμός του «ατζέντη συμφερόντων»

Τέλος, ας αναλογιστούν το μέγεθος του επιχειρούμενου «εθνικού εγκλήματος» και τη γνωστή παροιμία του λαού μας «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα…»

6 σχόλια

  • Η ΓΕΝΟΠ για άλλη μια φορά παίζει τα δικά της παιχνίδια, κάνει ό,τι μπορεί για να σβήσει εντελώς το λιγνίτη και να καίμε μόνο αέριο. Ρώσικο, Αμερικάνικο ή Αζέρικο προτιμάτε, κ. Αδαμίδη;

  • Τελικά τα 15000 ευρώ τα παίρνουν όλοι ή όσοι θεμελίωσαν;
    Γιατί βλέπω για αλλη μια φορά να παίζει κοροϊδία. Και αυτή τη φορά θα πέσουν φάπες, αν φρενάρεις τον κόσμο Αδαμίδη για να μην χάσεις τα ευρωπουλάκια η ΓΕΝΟΠ κι ο Σπαρτακος

  • Κανένας απο φλωρινα στην πύλη !!! Άρα οι φλωρινιωτες δεν τους πειράζει ,τζάμπα τρέχετε κορόιδα !!!!!

  • Οι τοπικοι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσιπρας και ο Καρυπιδης ειναι persona non grata ή μονο ο Παπακωνσταντινου;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.