Σεμινάριο Παραδοσιακών χορών, από 18 έως 28 Ιουλίου 2018, σε περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

17 Ιουλίου 2018
18:38
Κανένα σχόλιο

Από τις 18 έως τις 28 Ιουλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στην ΠΕ Δυτικής Μακεδονίας, Σεμινάριο Παραδοσιακών χορών το οποίο θα παρακολουθήσουν 50 περίπου σύνεδροι με καταγωγή από πολλές χώρες του κόσμου που καλύπτουν όλες τις Ηπείρους της Γής. 


Η διαμονή των συνέδρων και τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ στα Γρεβενά και τα βράδια θα συμμετέχουν σε δρώμενα και γλέντια που θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω χωριά.


Τετάρτη 18/7ου Ποντιακό γλέντι στο Ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΓΡΕΒΕΝΑ
Πέμπτη 19 /7ου ΓΙΑΓΚΟΒΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Παρασκευή 20/7ου ΑΗ ΛΙΑΣ ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Σάββατο 21/7ου Αντάμωμα στον ΜΕΤΑΞΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
Κυριακή 22/7ου ΕΡΑΤΥΡΑ ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΜΗΣ
Δευτέρα 23/7ου ΣΠΗΛΑΙΟ ΓΡΕΒΕΜΩΝ
Τρίτη 24/7ου ΣΑΡΑΚΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Τετάρτη 25/7ου ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Πέμπτη 26/7ου ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Παρασκευή 27/7ου ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” στηρίζει το σεμινάριο και συμμετέχει με τον Γραμματέα του Δημήτρη Μπουκάλη στην Παρουσίαση των χορών της ΣΑΡΑΚΗΝΑΣ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαρακήνας τον οποίο ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την φιλοξενία.
Η εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές και θα πραγματοποιηθούν με την συμμετοχή των ντόπιων κατοίκων των χωριών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.