Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Βαθυλάκκου για τα 35 χρόνια λειτουργίας του – Φωτογραφίες από το διήμερο εκδηλώσεων στις 14 & 15 Ιουλίου

17 Ιουλίου 2018
18:37
Κανένα σχόλιο

Για ακόμη μια χρονιά οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και αυτή η επιτυχία οφείλεται σε όλους εσάς που μας στηρίξατε! Η πνευματική ενότητα χαρακτήρισε φέτος τις εκδηλώσεις μας, θέλοντας να τιμήσουμε τα 35 χρόνια Προσφοράς του Συλλόγου μας, ταξιδέψαμε όλοι μαζί στις αλησμόνητες πατρίδες μας μέσα από μια μουσικοχορευτική παράσταση με γνώμονα την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα των τόπων καταγωγής μας!

Ευχαριστούμε πολύ τους Φαρασιώτες Βαθυλάκκου και την Πανελλήνια Ένωση Κουβουκλιωτών “Ο Όσιος Βαραδάτος” εκ Προύσης, συνοδοιπόρους μας σ’αυτό το ταξίδι του νου και της ψυχής!Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Σύλλογο μας στον κύριο Θωμάς Αλεξιάδης Διδάκτωρ Νεοελληνικής Ιστορίας, ο οποίος έδωσε στην παράσταση μας διαφορετικό χαρακτήρα, μέσα απο την αφήγηση του μας έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις περιοχές από τις οποίες ήρθαν οι παππούδες μας, ένα μεγάλο τμήμα της απέραντης Ρωμιοσύνης, φτάνοντας στο σήμερα! Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας Καρδίτσας που μας τίμησε με την παρουσία του, χαρίζοντας μας ένα όμορφο πρόγραμμα! Ευχαριστούμε τη δασκάλα μας Dwra Agorastoy, η οποία κάθε φορά έχει να παρουσιάσει κάτι ξεχωριστό στο Παραδοσιακό Τμήμα του Συλλόγου μας! Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς μας και τις μοναδικές μελωδίες που μας ταξίδεψαν!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο για τον χοροδιδάσκαλο μας Τριαντάφυλλος Αφουξενίδης ο οποίος επιμελήθηκε την παράσταση μας και όλα αυτά τα χρόνια ακούραστος και με αγάπη και σεβασμό στη δουλειά του βρίσκεται δίπλα μας!! Τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη συμβολή των χορευτών μας, όλων όσων βοήθησαν στην κουζίνα και στις ψησταριές αλλά και στις πεντανόστιμες κρέπες μας που ήταν μια νέα γλυκιά νότα στις φετινές εκδηλώσεις! Τέλος, να ευχαριστήσουμε τις νοικοκυρές μας που είτε χόρευαν, είτε μαγείρευαν ήταν εξαιρετικές, στους χορηγούς μας και σε όλους εσάς τους φίλους του Συλλόγου μας που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας στηρίξατε για ακόμη μία χρονιά!

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.