Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κατάληψη στον ΑΗΣ- ΜΕΛΙΤΗΣ, αποτρέποντας για άλλη μια φορά την είσοδο στους υποψήφιους Ψευτό – επενδυτές

18 Ιουλίου 2018
12:16

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η « ΕΝΩΣΗ », με το συντονισμό της ΓΕΝ.Ο.Π / ΔΕΗ – ΚΗΕ, από την πρώτη μέρα, δεν επιτρέψαμε στους εκπροσώπους των εταιριών που ενδιαφέρονται για την αγορά των λιγνιτικών μονάδων, να περάσουν την πύλη του σταθμού.

Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και την επιχείρηση, που χτίστηκε με το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

Στόχος μας είναι:

  • Να καταφέρουμε ο απαράδεκτος και καταστροφικός νόμος 4533/2018 που ψηφίστηκε από την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να μείνει στα χαρτιά.

  • Να αποτρέψουμε το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει του ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της ΔΕΗ.

Για να πετύχουμε αυτά που προαναφέρουμε, θα πρέπει να έχουμε και την στήριξη των συναδέλφων (συνταξιούχων) και μη, που διορίστηκαν στο Δ/Σ της Λιγνιτικής ΑΗΣ-ΜΕΛΙΤΗΣ Α.Ε.

Θα πρέπει να πράξουν τα δέοντα και γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι αυτά……….. και όχι να τρέχουν πίσω από τους υποψήφιους επενδυτές.

Τέλος, θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα στους υποψήφιους ΨΕΥΤΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και να μην το αγνοήσουν ότι, στην περιοχή ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.