Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πόλο Παίδων – Πρόκριση στην επόμενη στην επόμενη φάση

1 Φεβρουαρίου 2017
11:21
Κανένα σχόλιο

Tο Σαββατοκύριακο 28 & 29 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για την Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωτάθλημα  Υδατοσφαίρισης Παίδων του ομίλου μας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.

Η ομάδα μας παίζοντας πραγματικά όμορφο πόλο, απίθανη άμυνα, και γενικά με εμφανή βελτίωση, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας κου Ελευθεριάδη Μίλτου, κατάφερε, να αντιπαρέλθει την πολυήμερη διακοπή από τις προπονήσεις και την προετοιμασία της, να κερδίσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια που έπαιξε και να προκριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος που θα γίνει το τριήμερο 31/3 – 2/4/2017.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΚΕ Κοζάνης Πύρρος Ιωαννίνων 11 7
Δελφίνια Πτολεμαΐδας ΝΑΟ Κέρκυρας 10 4
ΚΕ Κοζάνης ΝΑΟ Κέρκυρας 10 7
Δελφίνια Πτολεμαΐδας Πύρρος Ιωαννίνων 4 3
ΝΑΟ Κέρκυρας Πύρρος Ιωαννίνων 5 10
ΚΕ Κοζάνης Δελφίνια Πτολεμαΐδας 6 4

Η Βαθμολογία:

Βαθμολογία Β + ±
1 ΚΕ Κοζάνης 9 27 18 9
2 Δελφίνια Πτολεμαΐδας 6 18 13 5
3 Πύρρος Ιωαννίνων 3 20 20 0
4 ΝΑΟ Κέρκυρας 0 16 30 -14

Οι σκόρερ της ομάδας μας:

Σκόρερ Ομάδας
Ελευθεριάδης Σάββας 7
Καραπίντζος Δημήτρης 5
Αλεξανδρίδης Γιάννης 2
Δερβίσης Δημήτρης 2
Φίλκας Μιχάλης 2

Τους αγώνες παρακολούθησαν εκτός από τους γονείς και τους φίλους της ομάδας τους οποίους ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά τους αλλά την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, ο Πρόεδρος της ομάδας κος Κατσίνας Χρήστος , η Γενική Γραμματέας κα Ιωάννα Λεσγίδου και έφοροι άλλων τμημάτων δείγμα συμπαράστασης αλλά αποφασιστικότητας για την ανάπτυξη του τμήματος και της ομάδας των Δελφινιών Πτολεμαΐδας γενικότερα. Τους ευχαριστούμε όλους, όπως ευχαριστούμε και:

  • Τις Κρέπες ΜΠΟΕΜ για τη χορηγία της αφίσας
  • Το ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ για την φιλοξενία
  • Τον κο ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ για την εξαιρετική πάντα φωτογραφική κάλυψη των αγώνων
  • Τον αθλητή του συλλόγου μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΛΑΪΤΖΟΠΟΥΛΟ για τα πανέμορφα και επαγγελματικά γραφικά του ηλεκτρονικού πίνακα

 

Ο Έφορος του Τμήματος

Λευτέρης Πανταζής

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.