Δήμος Βοΐου: Ανάρτηση δασικών χαρτών Π.Ε. Κοζάνης και υποβολή αντιρρήσεων

1 Φεβρουαρίου 2017
11:21

Έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου Σιάτιστας και των Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων του Δήμου Βοΐου η υπ. αριθ. 7754/20-01-17 (ΑΔΑ 65ΚΧΟΡ1Γ-ΞΚΑ) απόφαση της Δ/νσεως Δασών Κοζάνης που αφορά την ανάρτηση δασικών χαρτών και την υποβολή αντιρρήσεων της ΕΚΧΑ. Πρόκειται για τους δασικούς χάρτες για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, πλην των προ- Καποδιστριακών ΟΤΑ Αγίου Χριστοφόρου, Ολυμπιάδος και Περδίκα, του Δήμου Εορδαίας. (Ειδικά για τον προ – Καποδιστριακό Ο.Τ.Α. Κοζάνης, εξαιρούνται της ανάρτησης οι χορτολιβαδικές και βραχώδεις εκτάσεις των παρ. 5α και 5β του άρθρου 3 του Ν. 998/1979).

Για τη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα δασικών χαρτών που αφορούν τις ανωτέρω περιοχές έχει συσταθεί Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.), με έδρα τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, (πρώην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου – Ισόγειο), Ζ.Ε.Π. Κοζάνης – Τ.Κ. 50100. τηλ. 24613 50415, 24613 50416, 24613 50443, 24613 50545, 24613 50508, τηλεομοιοτυπία 24610 53406, δ/νση ηλ. ταχυδρομείου (email): [email protected].      

Οι ανωτέρω δασικοί χάρτες είναι προσβάσιμοι για τους πολίτες στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoF1_Page.aspx) και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας (www.apdhp-dm.gov.gr)

Η υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου των δασικών χαρτών αρχίζει την Παρασκευή 03 Φεβρουάριου 2017 και λήγει την Παρασκευή 03 Απριλίου 2017, για δε τους κατοίκους εξωτερικού η λήξη είναι την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΧΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.

Ένα σχόλιο

  • Και αυτό έχει να πείτε; Η αδικία που θα τα χρισοπληρωσουμε πάλι;
    Αλλα ξέχασα αυτός ο ….”άνθρωπος” που και εγώ δεν ξέρω πότε βλέπει δάσος και πότε οχι είναι από τα χωριά σας .ΤΗν Χρυσαυγή την εβγαλε κάμπο ουτε η Λαρισα σεν εχει τόσο κάμπο.Ντροπή του

    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΙΣΩ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.