kozan.gr: Αρκετός κόσμος, το βράδυ του Σαββάτου, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δρέπανο Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Ιουλίου 2018
01:58

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «Δρέπανο 2018», πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουλίου, στο χώρο του δημοτικού σχολείου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ποντιακό γλέντι.

   

3 σχόλια

    • Αν δε μπορείς ούτε μια φορά το χρόνο Σάββατο βράδυ με την επόμενη μέρα αργία να απολαυσεις την ποντιακή μουσική παράδοση μέχρι το πρωί και να χαρείς τη νεολαία, τα ήθη και τα εθιμα σε λάθος χωριό κατοικείς. Και μην αρχίσεις να λες για ενισχυτές και ηχεία, όπου πας θα δεις ενισχυτές και ηχεία, στο 2018 ζούμε και είμαστε η νέα γενιά, όχι στην εποχή του γραμμοφώνου.

    • Αντί να χαίρεσαι που μια φορά το χρόνο αποκτά ζωή και έρχεται νέος κόσμος στο χωριό, μόνο γκρίνια! Σε όλα τα χωρία την ημέρα που γίνεται παραδοσιακο γλέντι με νταούλια, μια φορά το χρόνο, συμμετέχουν όλοι, χαίρονται και γλεντούν μέχρι το πρωί. Αυτά είναι που κρατούν ζωντανά τα χωριά μας. Και ναι, τα νταούλια μέχρι το πρωί είναι η παράδοση και ο πολιτισμός μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.