kozan.gr: Παράσταση διαμαρτυρίας στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, για τα προβλήματα στην Παθολογική κλινική, πραγματοποίησε, σήμερα Δευτέρα 23/7, η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης του ΚΚΕ (Bίντεο & Φωτογραφίες)

23 Ιουλίου 2018
12:12

Παράσταση διαμαρτυρίας στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, πραγματοποίησε, σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου, η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης του ΚΚΕ. Αφορμή της διαμαρτυρίας είναι τα προβλήματα της παθολογικής κλινικής. Μιλώντας στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το στέλεχος του ΚΚΕ Κοζάνης, Γιάννης Μητσιάκος είπε: «Συνεχίζεται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση. Σαν κόμμα διεκδικούμε να λυθούν τα προβλήματα και να γίνουν προσλήψεις, αλλά διεκδικούμε και δωρεάν υγεία για όλους τους εργαζόμενους».

 

2 σχόλια

  • Πες τιποτα ουσιαστικό Μητσιακο γιατι δωρεαν υγεία υπάρχει για τις χρήσεις που γίνονται στο νοςοκομειο. Μη βγαίνετε μονο και μονο να φανείτε οτι αγωνίζεστε… Μη γελειοποιειστε οι ίδιοι. Και ίδιοι 5-6 άνθρωποι του ΚΚΕ.

    • Γιατί ρε ανώνυμε, το ΚΚΕ λέει και διεκδικεί δωρεάν υγεία για τις χρήσεις εντός νοσοκομείου μόνο; ή γενικά; έχουμε δωρεάν υγεία όταν πρέπει να πληρώσω για να πάρω γυαλιά από το ΙΚΑ; έχω δωρεάν υγεία όταν πληρώνω συμμετοχή στα φάρμακα; έχω δωρεάν υγεία όταν πληρώνω για τα εμβόλια του παιδιού μου;

      Είμαι εργαζόμενος. Πληρώνονται κανονικά ασφαλιστικές και εργοδοτικές εισφορές και θέλω όταν πάθω κάτι να το έχω χωρίς να σκέφτομαι αν θα βγάλω το μήνα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.