Συμπαράσταση της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, στους πληγέντες των πυρκαγιών

24 Ιουλίου 2018
16:35
Κανένα σχόλιο

Η Ελλάδα πενθεί. Οι συνάνθρωποί μας, τώρα –περισσότερο από ποτέ- μας έχουν ανάγκη. Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου να συνδράμουν την προσπάθεια μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Το Δ.Σ. της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, αποφάσισε την εκταμίευση ποσού που θα διατεθεί για αγορά αυτών των ειδών.

Ακολουθεί λίστα ειδών πρώτης ανάγκης:

Εμφιαλωμένα νερά

Χυμοί

Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.)

Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ

Δεν χρειάζονται είδη ρουχισμού

Τα είδη αυτά, θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη & Πέμπτη 25 & 26 Ιουλίου 2018 αντίστοιχα, στο ισόγειο του Δημαρχείου από τις 09:00-14:00.

Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία. Ας βοηθήσουμε όλοι στο μέτρο που μπορούμε. Είναι σεβασμός στους ανθρώπους που παλεύουν να σώσουν κόπους ζωής, είναι αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πονεμένους συνανθρώπους μας, είναι ανθρωπιά.

Με τιμή,

το Δ.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.