Πρόσκοποι Δυτικής Μακεδονίας: Συλλογή ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική

24 Ιουλίου 2018
18:12
Κανένα σχόλιο

Οι Έλληνες Πρόσκοποι πάντοτε πιστοί στην υπόσχεσή τους να “βοηθούν κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίσταση”, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στις δυνάμεις πυρόσβεσης προσφέροντάς τους νερά.

Οι Πρόσκοποι Δυτικής Μακεδονίας μέσω της κεντρικής διοίκησης του Ελληνικού Προσκοπισμού βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και μετά από συνεννόηση μαζί τους, προχωράμε αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου, σε μία μαζική κινητοποίηση για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μεταφερθούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές.

Τόπος συγκέντρωσης για όσους επιθυμούν να προσφέρουν σε είδη ανθρωπιστικής βοήθειας, είναι η έδρα των Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας, επί της Παπασιώπη 1 στο κέντρο της Κοζάνης (χάρτης: https://goo.gl/maps/Fne6pSqiWRn) και ώρες: 18:00-21:00.

Οι πληγέντες έχουν άμεση ανάγκη από:

  • Φάρμακα: (παιδικά σιρόπια, Betadine, Fucidin, γάζες)

  • Είδη καθαριότητας: μωρομάντηλα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 694 8462817

Πρόσκοποι Δυτικής Μακεδονίας

Παπασιώπη 1, Κοζάνη

τηλ. 2461 302700

[email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.