Η παράταξη της ΑΚΕ του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης εκφράζει την απέραντη θλίψη της

26 Ιουλίου 2018
09:59
Κανένα σχόλιο

Η Ελλάδα μας βρίσκετε μέσα σε βαρύτατο πένθος και καλείτε να αντιμετωπίσει μία Εθνική τραγωδία.

Η Παράταξη της ΑΚΕ του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, εκφράζει την απέραντη θλίψη της, για την απώλεια της ζωής των συνανθρώπων μας, για τους τραυματίες και τους αγνοούμενους, αλλά και για την τεράστια καταστροφή των περιουσιών των πληγέντων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων και τους ευχόμαστε, να βρούνε την δύναμη και το κουράγιο να αντέξουν τον βαθύτατο πόνο τους.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τον βαθύτατο σεβασμό μας σε όλους αυτούς που με αυταπάρνηση δώσανε την μάχη με τις φλόγες.

Ο θλιβερός απολογισμός της καταστροφικής πυρκαγιάς άφησε πίσω της ανοιχτές πληγές.

Επιβάλλετε όλοι μας να συνδράμουμε με κάθε τρόπο ( τρόφιμα – φάρμακα – αίμα) για τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.