17 υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στην ΠΕ Κοζάνης

27 Ιουλίου 2018
08:07

Σύμφωνα με πληροφορίες του ai-vreS 17 υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής για την κατάρτιση του ψηφδελτίου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Οι υποψηφιότητες είναι:

  1. Αλειφέρης Περικλής, οικονομολόγος
  2. Ανδρεάδης Ιορδάνης, χειρουργός – πρώην Νομάρχης Κοζάνης
  3. Βράκας Κων/νος, δικηγόρος
  4. Ζαρογιάννης Λουκάς, οικονομολόγος
  5. Ιορδανίδης Τριαντάφυλλος, ιατρός – αγγειοχειρουργός
  6. Ιωαννίδης Γεώργιος, οδοντίατρος
  7. Κάρμαλης Ιωάννης, καθηγητής ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας
  8. Κοκκάλης Αχιλλέας, οικονομολόγος
  9. Κουκουλόπουλος Πάρης, πρώην Υπουργός, πρώην Δήμαρχος Κοζάνης
  10. Κούτσιανος Βασίλειος, πληροφορικός, πρόεδρος της Περιφ. Ομοσπ. ΑμεΑ Δυτ.  Μακεδονίας
  11. Κωνσταντινίδου Υπατία, πολιτικός μηχανικός
  12. Παπαγεωργίου Στάθης, δικηγόρος
  13. Παπαιορδανίδης Γιάννης, Γεωπόνος υποψήφιος Περιφέρειαρχης Δυτ. Μακεδονίας
  14. Παπακωνσταντίνου Ιωάννης, δικηγόρος
  15. Σιδηρόπουλος Σοφοκλής, πρώην Δήμαρχος Βερμίου, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Εορδαίας
  16. Σπόντης Δημήτριος, ιατρός – ουρολόγος
  17. Τσιλφίδης Αναστάσιος, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας

http://ai-vres.blogspot.com/

22 σχόλια

  • Δηλαδή το παλιό ΠΑΣΟΚ συσομο και επιπλέον ελάχιστα νέα φυντανια… Το παλιό ΠΑΣΟΚ με την ίδια λογική είναι εδώ.

  • Θα δεσμευθούν οι προσωπικές περιουσίες όλων τους για να πληρωθούν τα χρέη του Πασοκ; Ή άλλο το Πασοκ κι άλλο το Κιναλ, όπως λέμε “Νέος Πανιώνιος”;

    Πώς λέγονται αυτοί που φεσώνουν τους άλλους και την κάνουν μ’ ελαφρά πηδηματάκια;

  • Τι εννοεί ο κύριος .! Επειδη έφυγε το Ποτάμι και πρόκειται να την κάνει και η ΔΗΜΑΡ .; Νομίζετε οτι ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας απο το ΠΑΣΟΚ .; Εμπρός σύντροφοι να ξαναγεννηθούμε μέσα απ τη στάχτη και τα αποκαΐδια που αφήσαμε στο πέρασμα μας..!

    • “Εμπρός σύντροφοι να ξαναγεννηθούμε”
      ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
      Άκου αφελή,ο γάτος κι αν αλευρωθεί, ο ποντικός τον ξέρει!!!Και δεν την ξαναπατάει που ν΄ασπρίσει ο κόρακας!!!Ούτε στα επόμενα 100 χρόνια!!!! Να πάτε να θάψετε αυτό το περιφερόμενο πτώμα σας!!!!Ή μάλλον όχι, άστε το,να΄χουμε να γελάμε,χα χα χα!!!!!

  • Ο μόνος σίγουρος είναι ο Πάρης, όσο για το ποιοι άλλοι θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο θα το αποφασίσουν ο Πάρης με τον γραμματέα .

  • Για κάποιους από τους παραπάνω έχω προσωπική άποψη, στις εκλογές του 2015 ήταν φανατικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης ο ένας έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται έγκαιρα τις πολιτικές ανακατατάξεις και επιλέγει πάντα το καλό άλογο. Ίσως για πρώτη φορά να κάνει λάθος στις εκτιμήσεις του. Ο Ανδρεάδης αν τελικά είναι υποψήφιος τότε σίγουρα ο Πάρης θα είναι βουλευτής, γιατί θεωρώ ότι τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ θα αναίβουν με την υποψηφιότητά του.

  • Φτάνει πια με την καρεμελίτσα!! Αν το πρόβλημα της χώρας είναι το ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ…τι να πει κανείς για τον ΤΣΙΠΡΑ και την κυβέρνηση του. Επιτέλους να επανέλθει η ομαλότητα στη χώρα. Η περιφέρεια θα δώσει την εντολή…ισχυρό ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.