18η χρονιά – συνάντηση των παλαιών προσκόπων κατασκηνωτών, στο προσκοπικό κέντρο Γρίτσας Λιτοχώρου

27 Ιουλίου 2018
15:03
Κανένα σχόλιο

Έφτασε ο καιρός και έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για την καθιερωμένη κάθε χρόνο – ήδη έχουμε φτάσει στην 18η χρονιά – συνάντηση των παλαιών προσκόπων κατασκηνωτών, στο προσκοπικό κέντρο Γρίτσας Λιτοχώρου

        Η κατασκήνωση θα αρχίσει από τις 24/8/2018 και θα ολοκληρωθεί στις 26/8/2018,  τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Αυγούστου.

        Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι απανταχού στον κόσμο παλαιοί κατασκηνωτές και φίλοι  αυτών και των προσκόπων γενικά.

        Επειδή οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες θα προτιμηθούν για να συμμετέχουν όσοι έχουν το  βασικό προσόν της ηλικίας , που πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 20 έως 90 ετών !!!!!

        Στο πρόγραμμα της φετινής  κατασκήνωσης , θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων εκδηλώσεις επιστημονικού, αθλητικού, πολιτιστικού, γαστρονομικού ενδιαφέροντος μέσα από ένα έντονα προσκοπικό πνεύμα .

        Υπεύθυνοι επικοινωνίας της φετινής διοργάνωσης είναι οι κοι :

Γκιάτας Νικόλαος:               6972874979,

Γκέκας Ηλίας:                        6932809841,

Κοκκαλιάρης Δημήτρης:    6945424446,

Μπιλιώνης Γιώργος:           6955222318.

Αρχηγός της Συνάντησης έχει ορισθεί ο Χαραλαμπίδης Στέφανος ( 6932247188)

                                                                                                                        Χάρης Μάρας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.