Αναβλήθηκε -για δεύτερη φορά- η συζήτηση περί κατανομής του Τοπικού Πόρου στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, που ήταν και το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018.

Λόγω της απουσίας του δημάρχου, η αντιπολίτευση έθεσε εξ αρχής το θέμα αναβολής της συζήτησης θεωρώντας απαραίτητη την παρουσία του σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα. Τελικά με εισήγηση του εκπροσώπου της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργου Μπάκανου (απουσίαζε ο επικεφαλής Β. Κωνσταντόπουλος), για επαναφορά του θέματος εντός 10-15 ημερών με γραπτές εισηγήσεις έργων των προέδρων των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, και την πρότασή του για αποχώρηση των συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης -«για να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο», όπως ειπώθηκε-, ανατράπηκε η υπάρχουσα απαρτία και η συνεδρίαση διακόπηκε- αναβλήθηκε υποχρεωτικά.

Πάντως λίγο νωρίτερα είχε σημειωθεί και η αποχώρηση από τη συνεδρίαση του συμβούλου της συμπολίτευσης αντιδημάρχου Ευθυμίου Δισερή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της δημοτικής αρχής στο θέμα αντιμετώπισης της έλλειψης τηλεφωνικών γραμμών και κατά συνέπεια ιντερνέτ στην περιοχή των Καμβουνίων, για τις ανάγκες συνταγογράφησης των φαρμάκων των κατοίκων της περιοχής.

mikrovalto.gr