Αναβλήθηκε για 2η συνεδρίαση η συζήτηση για την κατανομή του Τοπικού Πόρου στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού – Απουσίαζε ο δήμαρχος

1 Αυγούστου 2018
10:00

Αναβλήθηκε -για δεύτερη φορά- η συζήτηση περί κατανομής του Τοπικού Πόρου στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, που ήταν και το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018.

Λόγω της απουσίας του δημάρχου, η αντιπολίτευση έθεσε εξ αρχής το θέμα αναβολής της συζήτησης θεωρώντας απαραίτητη την παρουσία του σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα. Τελικά με εισήγηση του εκπροσώπου της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργου Μπάκανου (απουσίαζε ο επικεφαλής Β. Κωνσταντόπουλος), για επαναφορά του θέματος εντός 10-15 ημερών με γραπτές εισηγήσεις έργων των προέδρων των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, και την πρότασή του για αποχώρηση των συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης -«για να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο», όπως ειπώθηκε-, ανατράπηκε η υπάρχουσα απαρτία και η συνεδρίαση διακόπηκε- αναβλήθηκε υποχρεωτικά.

Πάντως λίγο νωρίτερα είχε σημειωθεί και η αποχώρηση από τη συνεδρίαση του συμβούλου της συμπολίτευσης αντιδημάρχου Ευθυμίου Δισερή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της δημοτικής αρχής στο θέμα αντιμετώπισης της έλλειψης τηλεφωνικών γραμμών και κατά συνέπεια ιντερνέτ στην περιοχή των Καμβουνίων, για τις ανάγκες συνταγογράφησης των φαρμάκων των κατοίκων της περιοχής.

mikrovalto.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.