“Φούφεια 2018”: « Γιορτή πατάτας» την Παρασκευή 3 Αυγούστου

3 Αυγούστου 2018
11:00
Κανένα σχόλιο

Την πατάτα, το σήμα κατατεθέν της τοπικής παραγωγής του Φούφα, «τιμούν», με την διοργάνωση τριήμερων εκδηλώσεων, στο προαύλιο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών « Μη το χρειασθείς», σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, τον Δήμο Εορδαίας και τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στις 3,4,και 5 Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις ανοίγουν με την « Γιορτή πατάτας» την Παρασκευή 3 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, και περιλαμβάνουν την προσφορά εδεσμάτων με βάση το θρεπτικό αυτό προιόν, ενώ, στο μουσικοχορευτικό μέρος της εκδήλωσης η ορχήστρα « Χάλκινα ηχοχρώματα». Στον ίδιο χώρο θα στηθεί περίπτερο σχετικά με ενημέρωση του κοινού για τη δωρεά μυελού των οστών, και θα ακολουθεί, για όποιον επιθυμεί, δειγματοληψία.

Το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, χορευτικά συγκροτήματα θα αποδώσουν παραδοσιακούς χορούς με τη συνοδεία της « Μπάντας της Φλώρινας» των Αδελφών Βαλκάνη, και θα προσφέρονται τοπικά εδέσματα.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, η ενότητα « Μέρα παιχνιδιού» με την παρουσίαση Παραδοσιακών παιχνιδιών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.