Ευχαριστήριο του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Βελβεντού

4 Αυγούστου 2018
19:13

Προς:

τη Μπάντα του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού (ΜΟΒ), 

τον Ιππικό σύλλογο Βελβεντού ”Ο Άγιος Γεώργιος”, 

το σύλλογο Δικυκλιστών Βελβεντού (ΜΟΤΟΒΕ).

Για τη συμμετοχή σας (φέτος, όπως και κάθε χρόνο) στην άφιξη και υποδοχή (30-7-2018) του ιερού λειψάνου του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω στο Βελβεντό, μεταφέρω σε όλους σας την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου και εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Βελβεντού.

Δώσατε (Μπάντα του ΜΟΒ με το δάσκαλο Νίκο Χατζημανώλη, Ιππικός Σύλλογος Βελβεντού ‘’Ο Άγιος Γεώργιος’’, Σύλλογος δικυκλιστών Βελβεντού ΜΟΤΟΒΕ) νεανική πνοή. Να έχετε όλοι σας την ευλογία του Αγίου.

Εύχομαι και προσεύχομαι: 

Με τις πρεσβείες της Θεοτόκου σώσε μας, Σωτήρα Χριστέ.

Άγιε Διονύσιε, πρέσβευε υπέρ ημών.

Διακηρύσσουμε προς κάθε κατεύθυνση:

Α. ‘’Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα!’’ (Ψήφισμα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, 27-6-2018).

Β. ‘’Για μας η ψυχή μας είναι το όνομά μας’’! (Οδυσσέας Ελύτης, Ανοικτή Επιστολή στην ΕΟΚ για τη Μακεδονία, Μάρτιος 1992).

Γ. ‘’Τα Σκόπια ναι, έχουν δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Έχουν δικαίωμα όμως να επιλέξουν οποιοδήποτε όνομα, αλλά, όχι το Μακεδονία’’! (Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Μιττεράν).

Καλή Παναγία!

πρωτοπ. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας

αρχιερατικός επίτροπος Α.Π.Β.

εφημέριος ι. ναού Αγίου Διονυσίου Βελβεντού

παπαδάσκαλος

4-8-2018

Ένα σχόλιο

  • καμιά ανακοίνωση για την επιτυχία της γιορτής ροδάκινου πάτερ; Ένα θεσμό που αφορά πρωτίστως την παραγωγική διάρθρωση του Βελβεντού και την προβολή της και συμβάλει πολλαπλώς και στην τοπική οικονομία μας; Έστω ευχαριστίες στους διοργανωτές συνεταιρισμούς, τον Εμπορικό σύλλογο και την “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ” η οποία συνεχίζει τον αγώνα της για την επανασύσταση του Δήμου Βελβεντού; Η αυτό (η ανεξαρτησία του Δήμου)είναι έξω απ΄τη δική σου βούληση; Και το μόνο που σ΄ ενδιαφέρει – πέρα από την καθημερινή σου αυτοπροβολή – είναι το “Μακεδονικό”;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.