kozan.gr: Στα «βάσανα» η Κοζάνη. Ξεκίνησε χθες Δευτέρα η προετοιμασία. Δημήτρης Σιαπανίδης προπονητής: «Η Κοζάνη είναι μια ομάδα με ταλέντο. Έχουμε βάλει ένα πλάνο να φτιάξουμε την ομάδα όπως της αρμόζει» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

7 Αυγούστου 2018
07:29
Κανένα σχόλιο

Την πρώτη της συγκέντρωση, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου η ομάδα της Κοζάνης, παρουσία των 12 μεταγραφών της.

«Η Κοζάνη είναι μια ομάδα με ταλέντο. Έχουμε βάλει ένα πλάνο να φτιάξουμε την ομάδα όπως της αρμόζει. Αυτό βέβαια χρειάζεται πολύ υπομονή και δουλειά από όλους μας. Είμαστε ακόμη στην αρχή, το σημαντικό είναι ότι υπάρχει διάθεση και όρεξη. Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός», τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σιαπανίδης, μιλώντας στο Kozan.gr. Βοηθός του Σιαπανίδη είναι ο Τάσος Αραμαδανίδης. Ο προπονητής της Κοζάνης έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Εορδαϊκό, τον Πυρσό Γρεβενών, την Κοζάνη και τα Κομνηνά. Ενώ σαν προπονητής έχει συνεργαστεί με τον Εορδαϊκό, την Πρόοδο Κομνηνών και τον Ερμή Αμυνταίου. O συνεργάτης του έχει αγωνισθεί σε Εορδαϊκό, Λαμία, Χίο και Ηρακλή Χάλκης. Πρόεδρος της ομάδας παρέμεινε για 12η χρονιά ο Αγάπιος Γαβριηλίδης, αναπληρωτής πρόεδρος ο Τάσος Χαραλαμπίδης , ενώ Γενικός Αρχηγός θα είναι ο Γιάννης Κουσαλίδης με βοηθό τον Κώστα Αποστολίδη (Βουράκη). Μέλη Στέλιος Κυνηγόπουλος και Γιωργος Γαβριηλίδης.

Νέες μεταγραφές

Νίκος Ζηνόβιος, επιθετικός από Χαραυγή

Μπαλίτσας, χαφ από ΑΕ Κοζάνης

Σαρηγιαννίδης, στόπερ από ΑΕ Κοζάνης

Αθανασιάδης (Σόκο) επιθετικός από ΠΑΟΚ Κοίλων

Χρυσοστομίδης, τερματοφύλακας, από Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Παλάσκας, χαφ, από Κεραυνό Πετρανών

Ουζούνι (Αλβανός-ομάδα Αλβανίας )

Δήμτσιος και Χατζής χαφ από Χαραυγή

Κοντός, αμυντικός από Αιανή

Σιδηρόπουλος, επιθετικός

Τακίδης Θανάσης επιθετικός από Γαλατινή

Παρέμειναν

Τραυλός, Δούμας, Κιοσκερίδης, Πουλατσόγλου, Πουτογλίδης, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Αροσβίλι, Πιστόλας, Τρομπούκης και Κοκκινίδης, Τσικόπουλος.

Φιλικά

18/8 με Ηρακλή Κοζάνης, 25/8 με ΠΑΟΚ Κοίλων, 29/8 με Χαραυγή, 2/9 Τουρνουά Τέλης Δαϊρούσης και 5/9 Σιάτιστα.

Ρεπορτάζ Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.