kozan.gr: “Μεγαλώνει”, μέρα με τη μέρα, η Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ στην Κοζάνη – Συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του κτηρίου Διοικήσεως και του κτηρίου 1 Εκπαίδευσης (Bίντεο)

8 Αυγούστου 2018
11:00

“Μεγαλώνει”, μέρα με τη μέρα, η Πανεπιστημιούπολη στην ΖΕΠ, στην Κοζάνη.  Συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του κτηρίου Διοικήσεως και του κτηρίου 1 Εκπαίδευσης. Δείτε βίντεο του kozan.gr, σημερινής (8/8) λήψης

18 σχόλια

    • το πανεπιστήμιο θα γίνει και εσύ θα ζορίζεσαι χωριάταρε! μέχρι και εδώ διπλά τα γράφεις τα σχόλια αούτε!

      • Εδώ θα είμαστε και να μου το θυμηθείς ότι σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχουν φοιτητές για να ταΐζουν κηφήνες με γκαρσονιέρες και σουβλατζήδικα.

        Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι αούτος; Σούρδος μέχρι κόκκαλο κι άμα σ’ αρέσει!

        • Κ φυσικά δν θα υπάρχουν φοιτητές απτή συμπεριφορά σας κ μόνο η πόλη σας θα ερημωσει αλλά τι περιμένεις Κοζανιτης εσύ υποτίθεται κ αποκαλης κηφηνες τους φοιτητές που σας άφηναν τα λεφτά τους κ πόσο μάλλον να κατηγορείς κ τα μαγαζιά της πόλης σου αλλά τι περιμένεις σουρδος κ καλός δν νομιζω

      • Και ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι αυτος που εγραψε το σχολιο ειναι ποντιος;;;και γιατι τον αποκαλεις ετσι;;;κομπλεξικε και ρατσιστη..

      • Σαν τους Πόντιους δν είσται γιαυτό να μην μιλάς εσείς οι σουρδοι είσται μόνο κακία κ ειρωνεία νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα κ έχετε άποψη για όλα κ το χειρότερο δν είσται ευχαριστημένος με τπτ

  • Μακάρι να τελειώσει και να λειτουργήσει γρήγορα. Μετά την συρρίκνωση της ΔΕΗ θα είναι μεγάλη ανάσα για την ανάπτυξη της περιοχής.

  • Κατά την γνώμη μου κακώς έγινε. Αν βλέπαν οι υπεύθυνοι μπροστά, τότε απλώς θα περιμέναν την συγχώνευση Πανεπιστημίου ΤΕΙ και θα στεγαζόντουσαν στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ.

    Τώρα όμως που έγινε κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε!

    Μαζέψτε όλα τα τμήματα (πλην παιδαγωγικού) στην Κοζάνη. Τέρμα στην διασπορά τμημάτων από ‘δω και από ‘κει. Τραγικό να υπάρχουν εγκαταστάσεις και μεταπτυχιακά να γίνονται στην Καστοριά.

    όλα τα μεταπτυχιακά να γίνουν αγγλόφωνα για να προσελκύσετε φοιτητές από τα Βαλκάνια. Να απλοποιηθεί η διαδικασία αίτησης μεταπτυχιακού (online αίτηση κτλ), ειδικά για τους αλλοδαπούς φοιτητές.

    Ένας ξενιτεμένος από την Πτολεμαΐδα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.