Συνελήφθη 47χρονη στην Κοζάνη να πραγματοποιεί έρανο εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια (Φωτογραφία)

9 Αυγούστου 2018
13:27

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη τριών ημεδαπών

Συνελήφθη χθες (08-08-2018) το μεσημέρι στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 47χρονη ημεδαπή για διενέργεια παράνομου εράνου.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη τριών ημεδαπών, δυο αντρών 24 και 26 χρονών και μιας γυναίκας 55 χρονών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 47χρονη στην Κοζάνη να πραγματοποιεί έρανο εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης εμπλέκονται και οι προαναφερόμενοι τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -104,30- ευρώ, μπλοκ αποδείξεων, έντυπα υλικά και διάφορα άλλα έγγραφα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

8 σχόλια

    • Καλά..πες την εξυπνάδα σου εσύ. Αν δεις τα κέρδη που βγάζουν κάποιες ”εταιρείες” στο όνομα παιδιών που έχουν πραγματική ανάγκη, μετά θα φωνάζεις εσύ ο ίδιος : ΄΄πού είναι το κράτος να τους πιάσει;;”

      • Τα παπάκια να τα ακινητοποιήσουν άμεσα. Μας έχουν τρελάνει με τις τροποποιήσεις στις εξατμήσεις. Αυτοί οι γονείς είναι ανεγκέφαλοι.

        • 50 ευρώ για μία εξάτμιση δεν χρειάζεσαι γονείς για να αγορασεις.
          Το κατάστημα που έχει στη βιτρίνα και πωλεί εξατμίσεις με αυξημένα ντεσιμπέλ σε πιτσιρικάδες ποιος θα τα ελεγξει??
          Οι διας???

      • Να είσαι ξύπνιος και να δίνεις εκεί που πρέπει ,να μην κοιμασαι.
        Επίσης όταν βλέπεις κάτι περίεργο σε κάποιον να το καταγγελεις,η να καλείς επί τόπου αστυνομια.
        Εγώ προσωπικά δεν πληρώνω φόρους για να κυνηγούν οι αστυνομικοί ζητιανους παπάκια και αγρότες της λαικης.
        Εδώ μας εξαπατούν κρατικόι φορείς, από αυτούς ποιος θα μας προστατεψει??
        Αν θες να διορθώσει κάτι ξεκινάς από τα βασικά και τα χοντρα.
        Αλλιώς είναι μεσοβεζικη λυση.

  • Με τους λαχειοπολες που μας πρήζουν τι γίνεται;έχουν άδεια μικροπωλητών;κάποιοι είναι και δημόσιοι υπάλληλοι επιτρέπεται;

  • Γιατι ειρωνευεσαι ρε φιλε;παρανομο ερανο εκαναν…εμεις δινουμε τα λεφτα μας υποτιθεται για καλο σκοπο και τα τρωνε αυτοι οι επιτειδιοι…

  • κάναςς δημόσιος υπάλληλος θα είσαι ..Άκου εκεί σε πρήζουν οι μεροκαματιάρηδες λαχειοπολες … Ντροπή ρε δε σέβεστε τίποτα … Υπομονή λίγο ακόμα θα σας φάει η μαρμάγκα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.