Ευχαριστήριο της ομάδας εθελοντισμού Ανδρόνικος ς στην ΔΕΗ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ

9 Αυγούστου 2018
18:32
Κανένα σχόλιο

Η ομάδα εθελοντισμού Ανδρόνικος αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στην ΔΕΗ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ για την γενναιόδωρη χειρονομία να κατασκευάσει τις δύο βιβλιοθήκες που τοποθετήθηκαν η μία στην παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και η άλλη στην παιδιατρική κλινική του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης.

Στις βιβλιοθήκες τοποθετήθηκαν τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν την ημέρα εθελοντισμού στην πλατεία Πτολεμαΐδας από την προσφορά των συμπολιτών μας και πολλών μικρών παιδιών που παρευρέθησαν στην εκδήλωση την Δευτέρα 07 Μαΐου και θα κρατούν συντροφιά στα παιδιά αλλά και στους γονείς κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους!

Με την ενέργειά σας συμβάλλατε στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της δράσης μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.