kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Συνάντηση Μιχαηλίδη, Τσιομπάνου, και Γκοβεδάρου …με σκοπό τη συνένωση δυνάμεων για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης

14 Αυγούστου 2018
13:11

Τρία πρόσωπα (Κυριάκος Μιχαηλίδης, Χάρης Γκοβεδάρος & Γιάννης Τσιομπάνος) τα οποία προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο (ΝΔ) κι ενδιαφέρονται για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, το Μάιο του 2019, συναντήθηκαν χθες στο νέο μεζεδοπωλείο – cafe bar, “Μανταλάκι”, επί της οδού Νικολάου Χαλκιά 16 στην Κοζάνη. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, παρότι έγινε μια άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα για το ποιος από τους τρεις θα μπορούσε να ηγηθεί μιας κοινής προσπάθειας, ώστε να μη βρεθούν αντιμέτωποι μεταξύ τους, ευνοώντας άλλους υποψηφίους, απ’ άλλους πολιτικούς χώρους, δεν υπήρξε κάποια συμφωνία ή έστω συνεννόηση για συστράτευση δυνάμεων. Κι οι τρεις, τουλάχιστον στην παρούσα φάση και με βάση τις επαφές – προεργασία που έχουν κάνει, αρνούνται να κάνουν, έστω κι ένα βήμα πίσω, αφήνοντας κάποιον άλλον να ηγηθεί, μιας κοινής προσπάθειας. Απ’ ότι φάνηκε, δύσκολα θα υπάρξει  – και στη συνέχεια – κάποια αυτοδιοικητική προσπάθεια στην οποία θα συμμετέχουν κι οι τρεις.

Η Χύτρα

46 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.