Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Ενωμένοι κερδίζουμε την ελπίδα για το μέλλον

20 Αυγούστου 2018
21:25

Ο τόπος μας μπήκε σε μια δύσκολη περίοδο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά και μεγάλα κι οι ώρες κρίσιμες.

Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία υποθήκευσαν το μέλλον της περιοχής και σπατάλησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να προχωρήσει μπροστά.

Δίχασαν και απογοήτευσαν τους πολίτες που πίστεψαν σε κάτι καλύτερο και είδαν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται καθημερινά.

Η ελπίδα δε χάθηκε, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε πως είναι πλέον η ώρα να ενωθούμε και να δράσουμε.

Όσοι επενδύουν στη διάσπαση των δυνάμεων και τη δημιουργία “στρατοπέδων” είναι αυτοί που προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το καλό του τόπου και το συμφέρον των πολλών.

Είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω τα λίγα που, ίσως, μας χωρίζουν και προτάσσοντας τα πολλά που μας ενώνουν και μας δυναμώνουν, να βαδίσουμε μπροστά.

Η γνώση, οι ξεκάθαροι στόχοι, το σχέδιο, το πρόγραμμα, η οργανωμένη δουλειά και πάνω απ’ όλα η αγάπη μας για τους ανθρώπους και τον τόπο μας θα είναι οι ασφαλείς οδηγοί μας.

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, δεδομένο και αυτονόητο. Τα πάντα όμως είναι στα χέρια μας, αρκεί όλα αυτά τα χέρια να ενωθούν.  

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ

46 σχόλια

      • Συνεργάστηκα μαζί της και ποτέ δεν κοίταξε απο ποιο πολιτικό χώρο προέρχομαι. Άριστη στην δουλειά της καταρτισμένη. Είμαστε μικρή κοινωνία και θυμόμαστε και ξέρουμε ποιοι δίχασαν την κοινωνία σε γερμανοτσολιάδες και μη και ποιοι μιλούσαν ότι θα τελειώσουν τους Κοζανήτες. Αυτά για να μη ξεχνάμε. Η Ζεμπιλιάδου είναι η μόνη αξιόλογη υποψηφιότητα μέχρι στιγμής.

    • Δεν ανακοίνωσε υποψηφιότητα…. Ρότα άλλαξε, γιατί λιγόστεψαν οι ελπίδες να ηγηθεί “κεντροδεξιού” ψηφοδελτίου….
      Πιο διχαστική από την δική της στάση, υπήρξε;

      • Έλεος κοιτάξτε την ουσία. Χανόμαστε η ανεργία έφτασε στα ουράνια και εσύ κοιτάς κόμματα και δεξιά και αριστερά. Δεν με νοιάζει που ανήκει ο καθένας ικανούς ανθρωπους και έντιμους θέλουμε . Η κυρία φαίνεται ότι τόχει .

    • Ε ναι βέβαια η Γραμματέας του ΕΣΠΑ και ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη εμπειρία στα ευρωπαϊκό προγράμματα είναι λίγη. Κυρία Ζεμπιλιάδου μάλλον κάποιοι εννοούν ότι περιφερειάρχης για να είναι κατάλληλος πρέπει να μην ξέρει την τύφλα του. Μην τους ακούτε . Το 2018 δεν ειναι 2014. Πάθαμε και μάθαμε . Μαζί σας

    • Το μονο σωστο μηνυμα! Γεμισαμε παρατρεχαμενους του Κουκουλοπουλου. Σογια,φιλοι κλπ κλπ απ ολα εχει ο μπαξες του.

      • έλιωσε αυτή η καραμέλα φίλε. Η Ζεμπιλιάδου είναι μονάδα και αξία από μόνη της. Τέσσερα χρόνια από αυτήν καταλάβαμε τι γίνεται εκεί μέσα.

      • εσύ Ποιο σόι επιθυμείς να επέλθει στα πράγματα γιατι μάλλον με τέτοιους όρους σκέπτεσαι μονο απ οτι φαίνεται. Το ότι ένα άτομο με γνώσεις εμπειρία που ξέρει την Περιφέρεια και ξέρει και απο διοίκηση λεπτομέρειες μάλλον έ; Άντε στο σόι σου φίλε και άσε εμάς να αποφασίσουμε με κριτήριο την ικανότητα και την σοβαρότητα

  • ΗΘΟΣ,ΣΥΝΕΠΕΙΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ Ε,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;ΚΑΡΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ι.Ε.Κ;

    • Πόσα χρόνια ήταν επικεφαλής της Διαχειριστικής; Τι την εμπόδισε να “αναπτύξει” την Περιφέρεια; Σε καιρούς μάλιστα που για να δένουμε τα σκυλιά δε χρησιμοποιούσαμε σχοινιά….
      Εποχές που Δήμαρχοι και Νομάρχες, χτυπούσαν προσοχές!!!
      Και ανέλαβε και το ΕΣΠΑ κεντρικά (τιέκανε; ακόμη δεν κατάλαβε…)

      • Τα έργα που βλέπεις γύρω σου τότε έγιναν. Από τότε έχουμε να δούμε καμμιά εργολαβία. Κυρία Ζεμπιλιάδου προχωρήστε μην ακούτε τους λίγους που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Περιμένουμε πολλά από εσάς. Σωστά είπατε ΕΛΠΙΔΑ τον συνδυασμό σας. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  • Για τις μελέτες των Γρεβενών γιατί δεν παίρνεται θέση;
    Ξέρετε τι απάντησε ο Καρύμπας στον κ.Σκουρλέτη;
    Ότι δεν γνωρίζουμε για ποιες μελέτες μας λέτε και δεν μπορούμε να δώσουμε απάντηση!!!!!
    Με δυο μέτρα και δύο σταθμά δεν γίνεται αντιπολίτευση κ.Ζεμπελιάδου όσο και αν θέλετε να εντυπωσιάσετε

    • Η Ζεμπιλιάδου ασχολήθηκε με ότι έγινε στην θητεία της. Θα βόλευε μάλλον τον συντάκτη του σχολίου να μην ασχοληθεί η Ζεμπιλιάδου με τις Δωρεές το κερνάμε Ελλάδα την Αγία Όλγα κλπκλπκλπ ! Δηλαδή θα βόλευε να μην ασχοληθεί με τον Καρυπίδη. πλάκα κάνεις μάλλον.

      • Μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιο!
        Είναι προς την σωστή κατεύθυνση να ασκείς αντιπολίτευση για ότι κρίνεις μη σύνομο.
        Γιατί όμως δεν είπε κουβέντα για τις μελέτες!!!!
        Αυτό είναι το ερώτημα….

  • Η αλήθεια είναι μία : Συριζαίους και Νεοδημοκράτες σας ενοχλεί αφάνταστα η υποψηφιότητα της κυρίας Ζεμπιλιάδου, επειδή είναι μια υποψηφιότητα με κύρος, ουσία και με όραμα.
    Μακάρι να έχετε και εχείς αντίστοιχες υποψηφιότητες ! Η περιοχή μας δεν αξίζει άλλο κατήφορο

  • Με την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές και με τη σχεδόν αναγκαστική συνεργασία παρατάξεων και ατόμων,υποψηφιότητες όπως αυτή της Γεωργίας, είναι κάτι το ιδανικό. Κι αυτό θα είναι ένα από τα καλά του νέου συστήματος. Συνεργασίες ανθρώπων που έχουν ”την κοινή λογική της ανάπτυξης” και που είναι γνώστες του αντικειμένου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κι όλα αυτά τα τονίζω, όντας και προφανώς σε διαφορετικό ”τοπίο” από την κυρία Ζεμπιλιάδου. Οι αλήθειες όμως δεν είναι κακό να λέγονται και στα θετικά των υποψηφίων.

    • Κύριε Παπαποστόλου αυτή την φορά να είστε σίγουρος ότι θα επικρατήσει η κοινή λογική και το ψηφοδέλτιο της κυρίας Ζεμπιλιάδου θα ειναι πρώτο με διάφορά. Αλλιώς θα είμαστε άξιοι της τύχης μας . Είμαστε πολλοί και δεν θα αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Ποιος νομίζετε ότι θα είναι πρώτος δηλαδη! Ο Καρυπίδης που επ πιάσε πάτο ακόμη και ανάμεσα στους δικούς του ή αυτοί που τέσσερα χρόνια ήταν απόντες στα τεκταινόμενα στην Περιφέρεια; ΔΣυμφωνώ μαζι σας στα υπόλοιπα

  • Εγώ λέω να ζητήσει τη γνώμη του Κυριακίδη. Μόνο αυτός ξέρει…. Να της πει και ποιους να βάλει στο ψηφοδέλτιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.