Μια προσωπική άποψη – εμπειρία για την ανακοίνωση των βάσεων (του Λεονταρίδη Χαράλαμπου)

27 Αυγούστου 2018
12:28
Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη, Υπουργείου θέλοντος, θα ανακοινωθούν οι βάσεις… Μια φορά και έναν καιρό, αν θυμάμαι καλά το 1997 (πλάκα κάνω το θυμάμαι πολύ καλά), βρέθηκα και εγώ στη θέση χιλιάδων μαθητών να περιμένω να δω που περνάω. Λίγο πολύ ξέραμε που περνούσαμε απλά περιμέναμε την επιβεβαίωση , διότι με τα παιχνίδια των βάσεων ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Τελικά, πέρασα ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Λάρισας. Αναμενόμενη εξέλιξη, προσωρινή απογοήτευση που λίγες ώρες μετά, μετατράπηκε σε πείσμα. ”Αξίζω παραπάνω και θα πετύχω αυτό που θέλω…”(έλεγα). Ξαναέδωσα πανελλήνιες (δέσμες τότε, απίστευτο διάβασμα και τις 2 χρονιές, ελάχιστος ελεύθερος χρόνος και αυτός για να βλέπω την αγαπημένη μου ομάδα , άντε και κάτι αντιγραφές σε ασκήσεις χημείας από τον κολλητό μου φίλο Γιάννη  (πετυχημένος οδοντίατρος στην πόλη μας)) … Φτάσαμε αισίως, 1998 … αναμονή ανακοίνωσης βάσεων και πάλι… Και ναι, πέτυχα αυτό που ήθελα…Μαθηματικών Αθήνας. Η χαρά μου τόσο μεγάλη που γυρνώντας σπίτι έσκισα τα βιβλία (τα είχα διπλά ). Τώρα, διανύοντας το 38ο έτος της ηλικίας μου , μπαίνω για ακόμα μια φορά στη θέση των παιδιών και θυμάμαι τα παλιά…Ωραίες εποχές. Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλά αποτελέσματα σε όλους τους μαθητές και να πω σε αυτούς που περνάνε εκεί που θέλουν συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία, σε αυτούς που περνάνε εκεί που δε θέλουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο ,για αυτό που θέλουν και μπορούν ,και σε αυτούς που δεν περνάνε πουθενά ότι τίποτα δε χάθηκε, απλά μια μάχη, όχι ο πόλεμος.. Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι αλλά τα όνειρα δε θα σταματήσουν ποτέ!!!

The only way to know the future, is to build it …!!!

Η Γνώση είναι δύναμη!

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ M. Sc.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.