Οι πρόεδροι των Τ.Κ. Μεταξά και Πολυρράχου επισκεφθήκαν τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη

31 Αυγούστου 2018
06:57

Οι πρόεδροι των Τ.Κ. Μεταξά και Πολυρράχου επισκεφθήκαν τον Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη και του εξέθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες .

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Τ Κ. Μεταξά έθεσε το πρόβλημα έλλειψης νερού που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι στην θέση ντοβρά λόγω καταστροφής των ομβροδεξαμενών.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυρράχου έθεσε το μέιζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι με την υδροδότηση του χωριού λόγω ακαταλληλότητας της υπάρχουσας πηγής (περιέχει νιτρικά).

Ο κ. περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά στα προβλήματα και δεσμεύθηκε, να επισκευάσει τις ομβροδεξαμενές του Μεταξά και ότι θα ξεκινήσει άμεσα κατασκευή υδρογεώτρησης για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που υπάρχει στις κοινότητες Πολυρράχου και Τριγωνικού

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον κ. περιφερειάρχη για την καλή διάθεση που επέδειξε και ελπίζουμε σύντομα να λυθούν τα προβλήματα

Οι πρόεδροι Τ.κ Μεταξά & Πολυρράχου

Μπλαχάβας Ιώαννης – Καραγιάννης Ιωάννης

Ένα σχόλιο

  • Πρόεδροι να πιστέψετε το αντίθετο από αυτό που σας είπε ο καρυμπας γιατί αυτό είναι το αληθινό!!!!!! Τέσσερα χρόνια τώρα τον καταλάβανε.Επεισης πούλησε την Μακεδονία μας.!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.