Λύση στο ζήτημα της ξύλευσης για την κάλυψη ατομικών αναγκών, μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων των κατοίκων των Κοινοτήτων των Γρεβενών με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη

31 Αυγούστου 2018
16:17

Σύσκεψη για το θέμα που προέκυψε στις κοινότητες του Νομού Γρεβενών με την απαγόρευση ξύλευσης για τις χειμερινές ατομικές ανάγκες των κατοίκων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, παρουσία του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη και εκπροσώπων των κατοίκων των Κοινοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκαν οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την κάλυψη των ατομικών αναγκών θέρμανσης των κατοίκων, οι οποίες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες της Δασοπονικής Επιστήμης και της διάταξης της Δασικής Νομοθεσίας, κάτω από την επίβλεψη και τις οδηγίες της Δασικής Υπηρεσίας.

«Καταλήξαμε σε ένα πάρα πολύ σημαντικό σημείο, με την απόλυτη σύνεση και συνεργασία όλων, έτσι ώστε να γίνει η ξύλευση με ορθολογικό τρόπο που θα προστατεύει και τα δάση αλλά και την τοπική απασχόληση, για να μπορέσουν οι άνθρωποί μας το χειμώνα να ζούνε με αξιοπρέπεια στη ζεστασιά τους, αλλά κυρίως με αγάπη και φροντίδα για τον τόπο τους», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης μετά τη σύσκεψη.

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.