Η Μάγδα Πένσου μοιράστηκε με το κοινό των Σερβίων μια μαγευτική μουσική βραδιά (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Σεπτεμβρίου 2018
20:51
Κανένα σχόλιο

Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων αφού απόλαυσαν μια από τις ωραιότερες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου. Η πολύ γνωστή ηθοποιός ( μέσα από την τηλεόραση τον κινηματογράφο αλλά και το Θέατρο ) και τραγουδίστρια Μάγδα Πένσου μοιράστηκε με το κοινό των Σερβίων μια μαγευτική μουσική βραδιά . Ο τίτλος της συναυλίας «Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι – Καλωσορίζοντας το Φθινόπωρο» .

   Ερμήνευσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τραγούδια μεγάλων δημιουργών (όπως Μ.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Στ.Ξαρχάκου, Στ.Κραουνάκη, Β.Δημητρίου, Δ.Παπαδημητρίου κ.α.) πλαισιωμένη από τους εξής εξαιρετικούς μουσικούς : Πέτρος Ρίστας (κιθάρα/φωνή) , Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ακορντεόν) , Αστέρης Τσαλίκης (πιάνο) και Κωνσταντίνος Ρίζος (κρουστά). Στην έναρξη της συναυλίας συμμετείχε και η μικρή Στέλλα Μπούρα   σπουδάστρια του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων.

   Την συνδιοργάνωση της συναυλίας είχε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων Βελβεντού και ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων.

   Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μάγδα Πένσου (και τους εξαίρετους μουσικούς) που μας έδωσε την άδεια να προβάλουμε ολόκληρη την συναυλία μέσω του ιστότοπου μας. Να ευχηθούμε πολλές εμφανίσεις και όμορφες μουσικές βραδιές και φυσικά να τους ξαναδούμε σύντομα σε κάποια άλλη συναυλία στα μέρη μας.

( Θα ανέβει ολόκληρη η συναυλία τις επόμενες μέρες στο κανάλι του Σερβίων Φρουρός στο Youtube).

Ακολουθεί βίντεο με αποσπάσματα από την συναυλία αλλά και δηλώσεις της κ. Μάγδας Πένσου με το πέρας αυτής.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΠΕΝΣΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.  ΣΤΙΣ 01-09-2018.

 

Πηγή https://cerbiwnfrouros.blogspot.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Πηγή https://cerbiwnfrouros.blogspot.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.