“Σπάρτακος”: Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ συμμετέχουμε όλοι, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

4 Σεπτεμβρίου 2018
10:49

Στο φετινό ραντεβού των εργαζόμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αγανακτισμένων πολιτών στη ΔΕΘ, για μία ακόμα φορά θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα, τις κατακτήσεις, τις ζωές μας έχοντας στην απέναντι όχθη όλους αυτούς που έχουν την ψευδαίσθηση ότι μετά από την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια, κάτι άλλαξε!!!

Δυστυχώς τίποτα δεν άλλαξε.

Δυστυχώς τα επακόλουθα της πιστής εκτέλεσης των μνημονίων και της εφαρμογής των σκληρών και επώδυνων μέτρων είναι «σε πλήρη ισχύ», με δυσβάσταχτα και οδυνηρά αποτελέσματα για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους ανέργους.

Εργασία, οικονομία, προοπτικές, ελπίδες και στόχοι εξακολουθούν να υφίστανται συνεχή και ανηλεή χτυπήματα.

Στον αντίποδα, ο κόσμος της μισθωτής εργασίας συνεχίζει να δίνει τον καθημερινό του αγώνα.

Συνεχίζει να κρατά στάση μαχητική, ξεκάθαρη, ενωτική γιατί πολύ απλά: ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.

Με τα εκλεγμένα του μέλη, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα συμμετέχει στη σειρά δράσεων/παρεμβάσεων που η ΓΣΕΕ -στο πλαίσιο της ΔΕΘ- διοργανώνει από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

α) 4 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης στον 7ο όροφο (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών . 

β) 6 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη, στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα Α. ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32,) θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου με θέμα: « Ελληνική Οικονομία μετά την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Προσαρμογής». Θα ακολουθήσει σύσκεψη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

γ) 7 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή, στις 10:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ με θέμα: «Αναπτυξιακές Προκλήσεις και η Αγορά Εργασίας» το οποίο θα  περιλαμβάνει  παρουσίαση της μελέτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για «Τις Αναπτυξιακές Προκλήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και «Την Παρουσίαση Δεικτών Εκτίμησης της κατάστασης και του κλίματος στην Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα».

Για μία ακόμα χρονιά, καλούμε τους συναδέλφους, εργαζόμενους της ΔΕΗ, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, για να εκφράσουμε περισσότερο δυναμικά από ποτέ την αγανάκτηση και την αποδοκιμασία μας στα μέτρα λιτότητας, ανεργίας, φτώχειας και στις αντιλαϊκές πολιτικές που, δυστυχώς, με το έργο «έξοδος από τα μνημόνια», διανύουν «παράλληλους βίους».

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.