kozan.gr: Ντόρα Μπακογιάννη στη συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη: “H ΔΕΗ χρειάζεται ένα νέο επανασχεδιασμό – Θα χρειαστεί και Στρατηγικούς Επενδυτές κι ανθρώπους που θα μπουν μέσα για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό που επιθυμούμε” – Τι είπε για τη “Μικρή ΔΕΗ” (Βίντεο)

4 Σεπτεμβρίου 2018
20:07

“H ΔΕΗ χρειάζεται ένα νέο επανασχεδιασμό. Ουσιαστικό, ρεαλιστικό. Οφείλουμε να κρατήσουμε την ΔΕΗ, δεν είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να παίξουμε. Από κει και πέρα τ’ ότι θα υπάρξει μία πολιτική, η οποία θα είναι μία πολιτική που θα χρειαστεί και Στρατηγικούς Επενδυτές κι ανθρώπους που θα μπουν μέσα για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το οποίο επιθυμούμε, αυτό είναι βέβαιο. Αλλά ιδιαίτερα εδώ στην περιοχή χρειάζεται να γίνει ένα σχέδιο ουσιαστικό για τη μεταλιγνιτική περίοδο, η οποία θα διαρκέσει πολύ χρόνο. Δε τελειώνουμε αύριο με τον λιγνίτη”. Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 4/9, από την Κοζάνη, στα ΜΜΕ, η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Bίντεο 4′ από την έναρξη της συνέντευξης τύπου – Oμιλίες Προεδρου ΝΟΔΕ Κοζάνης Π. Καρακασίδη & Χαιρετισμός Ντόρας Μπακογιάννη

3 σχόλια

  • Το απόλυτο τίποτα στη συνέντευξη της κας Μπακογιάννη. Μόνο το πέτρινο συνεχές μειδίαμα και τα συνεχή ψέματα ως προς τη ΔΕΗ. Η ΝΔ ποτέ δεν θα πάψει να απαξιώνει τη ΔΕΗ ως δημόσια επιχείρηση, η αποστολή της είναι: η ενέργεια στα χέρια ψευτοεπενδυτών

  • ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΙΩΤΑ.

  • Μήπως θυμάται η Ντόρα την Tractebell, που ήθελε να μας κουβαλήσει ο μπαμπάκας της για “στρατηγικό επενδυτή” κι ανάγκασε τον τότε πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Θεμιστοκλή Ξανθόπουλο να του πετάξει την παραίτηση στα μούτρα; Ο Ξανθόπουλος έπειτα έγινε Υφυπουργός του Καραμανλή.

    Κινητήρια δύναμη των πολιτικών παλαιάς κοπής είναι η λεηλασία του δημόσιου πλούτου, γι’ αυτό και μας οδήγησαν σε χρεοκοπία. Όλο το παλιό πολιτικό σύστημα πρέπει να φύγει οριστικά κι αμετάκλητα, μήπως και καταφέρουμε να πάμε τη χώρα λιγάκι πιο μπροστά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.