kozan.gr: Γεμάτο από κόσμο το αμφιθέατρο της Στέγης Ποντιακού πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης – Ντόρα Μπακογιάννη στην ομιλία της: «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος φεύγοντας μας αφήσουν μια βαριά κληρονομιά. Μας αφήνουν φέσι 100 δις Ευρώ» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Σεπτεμβρίου 2018
22:30

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης, με κύρια ομιλήτρια την βουλευτή κα Ντόρα Μπακογιάννη, στο αμφιθέατρο της Στέγης Ποντιακού πολιτισμού, της Ευξείνου λέσχης Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/9. Η κα Μπακογιάννη εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του, σημειώνοντας: «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος φεύγοντας μας αφήνουν μια βαριά κληρονομιά. Μας αφήνουν φέσι 100 δις Ευρώ. Μας αφήνουν σε μια εργασιακή ζούγκλα και μια ανεργία εξαιρετικά υψηλή».

 

 

 

36 σχόλια

  • Ενώ η Ν.Δ. μάς άφησε βαρύτερη κληρονομιά την απόλυτη φτωχοποίηση των Ελλήνων και τις απανωτές αυτοκτονίες ανέργων, χρεωμένων,απελπισμένων και σαλταρισμένων. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ εννοείται. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πισθάγκωνα δεμένος έτσι κι αλλιώς.Σε ποιους τα λες αυτά ,κυρία μου, σε χαλβάδες???

    • Το ηθικό πλεονέκτημα της “Αριστεράς” του συριζα

      Τρεις Γενικές Γραμματείες παρά τω πρωθυπουργώ έχει δημιουργήσει ο κ. Τσίπρας, που η κάθε μία απασχολεί 80-85 άτομα, με μηνιαίο κόστος 4,5 εκατομμύρια ευρώ (iefimerida 9.4.2018).

      • ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
        1. 80% ΑΝΔΡΕΣ
        2. ΟΛΟΙ ΣΤΟ 100% ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝΤΕΣ ΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝΕ
        3. ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ
        4. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ Ο ΣΑΝΙΔΗΣ

        • Βρε παιδιά χθες βγήκε είδηση ότι η Τράπεζα Πειραιώς κατάσχει όλους τους λογαριασμούς που έχει το κόμμα της Ν. Δ. επειδή δεν αποπληρώνει τα δάνεια της.

          Πρόκειται για «κατάσχεση κάθε περιουσιακού στοιχείου και μπλοκάρισμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί ως κόμμα».

          Μιλάμε για 250 εκατομμύρια ευρώ!!!
          Και δεν ακούστηκε τίποτα!!!

  • ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!
    Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!
    ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ…ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ.
    ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ(Π.Χ. ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ).
    ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ!
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!
    ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!

      • Ναι μακριά τα κόμματα του καπιταλισμού. Ανυπομονώ να ζήσουμε στιγμές δημοκρατίας που συζητούσε ο κόσμος στις πλατιές με τον τσακαλοτο βαρουφακη κουτρουγκαλο τως υπάρχουν πολλές λύσεις για όλα το προβλήματα μας. Ακόμη θέλω να ξανά ζήσω τις στιγμές που μόλις βγει ο κυριακος να μαζευτούν η αγανακτησμενοι στις πλατείες με τις κατσαρόλες και τις κρεμάλες τους, όμορφα χρόνια τι μου θύμησες…

  • 1. Το πιστεύω της κυρίας σε θέματα πατρίδας και οικογένειας ταυτίζεται ΑΠΟΛΥΤΑ με του ΣΥΡΙΖΑ ! Χειροκροτείστε την !!

    2. Μπορεί να μου πεί κάποιος σε τι διαφέρει ο Μητσοτάκης από τον σημερινό Πρωθυπουργό ;

    • 1. Η κυρία δεν κάνει κουμάντο στην ΝΔ

      2. Ο σημερινός πρωθυπουργός αντιπροσωπεύει όλο τον λαικισμό και την φαυλότητα της μεταπολίτευσης, ο μητσοτάκης είναι η ελπίδα των αλλαγών που χρειάζεται μια σύγχρονη ΔΥΤΙΚΗ χώρα.

        • “ο μητσοτάκης είναι η ελπίδα των αλλαγών που χρειάζεται μια σύγχρονη ΔΥΤΙΚΗ χώρα.”ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

          ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ:
          «Μίλησα με έναν από αυτούς για να πληροφορηθώ καλύτερα την ουσία του προβλήματος. Κάτι που πολύ αμφιβάλω αν εσείς κύριε Υπουργέ ή ο κύριος πρωθυπουργός έχετε κάνει. Μου διηγήθηκε, λοιπόν, μια ιστορία για ένα νέο παιδί, ο οποίος τον βρήκε και του ζήτησε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου, επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Πραγματική ιστορία, κ. Υπουργέ.”

  • 44 χρόνια στο σβέρκο του ελληνικού λαού,έστησαν χορό στις πλάτες του, θησαύρισαν απ’τον ιδρώτα του,έστησαν μηχανισμούς διαπλοκής, τάϊσαν φαύλους, δημιούργησαν ένα κράτος τσιφλίκι, έφτιαξαν νόμους να μην τους αγγίζει κανείς. Μοχθούν να τo επαναφέρουν με κάθε μέσο κ τρόπο!

  • FAKE NEWS η Ντόρα στην ομιλία της. Δήθεν 100 δις μας κοστίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η πραγματικότητα είναι από το 3ο Μνημόνιο 80 δις χρησιμοποιήθηκαν περίπου τα 55 δις, ενώ τα δημοσιονομικά μέτρα ήταν περίπου 20 δις. Δεν μίλησε πόσο κόστισε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. 26% μειώθηκε το ΑΕΠ , δηλαδή στα 5 χρόνια 2010-14 χάθηκε ένα ολόκληρο ΑΕΠ. 350 δις € χάθηκαν τα πέντε πρώτα χρόνια των μνημονίων

      • Για ποιο Σαμαρα;;;;;αυτον που γεμισε το μουσειο Ακροπολης με εργαζομενους μονο Καλαματιανους; η αυτον που μας τακτοποιησε με το Βενιζελο και μετα μας πεταξε στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Μακρια απ ολους! Μακρια απο κομματα! Ρημαξαν τη χωρα οικονομικα πλουτιζοντας ανελεητα. Εαυτουληδες. Χωρις ντροπη! Θα μας μιλησει και η ντορα. Ντροπη της! Αλλα αφου υπαρχουν ακομη αυτοι τρεχουν δειτε τους κι αποφυγετε τους. Παρτακηδες.

  • Απών ο παραγωγικός τομέας, απόντες οι εργαζόμενοι που παράγουν και δημιουργούν σε αυτό τον τόπο, για να πληρώνονται όλοι αυτοί…..

  • Η κόρη του Μητσοτάκη , πρώην δήμαρχος, υπουργός και δια βίου βουλευτής, αγωνίζεται να βγάλει τον αδερφό της πρωθυπουργό, ο οποίος υπήρξε υπουργός και δια βίου βουλευτής από τα γεννοφάσια του . Μόλις επιστρέψει στην Αθήνα, θα προσπαθήσει να βγάλει τον γιο της , νυν περιφερειάρχη, δήμαρχο Αθηναίων, δίνοντας συνεντεύξεις σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων της νύφης της. Και η κυρία αυτή τώρα μας μιλάει για φέσια στο κράτος. Και όλοι εσείς τώρα, πήγατε εκεί , προφανώς για να ακούσετε κάτι νέο. Τόση αριστεία πώς την αντέχετε ρε παιδιά;

  • Μετά από όσα έγιναν σε αυτή τη χώρα, θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες να γυρίσουμε την πλάτη στους πολιτικούς. Ακόμη υπάρχουν ηλίθιοι που τρέχουν στις συγκεντρώσεις των κομμάτων. Και μάλιστα σε μια πόλη που έχει υψηλά ποσοστά ανεργίας!!!

  • Βλέπω Συριζάκια σας βγάλαν όλα να γράψετε. Αρχίσατε να ταράζεστε που έρχεται το τέλος σας. Μπαίνει τέλος στην καταστροφή ου κάνετε στη χώρα.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!

    • ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΙΚΑ ΔΕΗ ΟΤΕ
      ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ
      ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΖΙΜΕΝΣ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΙΝΑΝ, ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΕΠΙ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΑΧΥΣΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

      ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

  • Πολύ δυνατό το σχόλιό σου, αλλά ελλειπές. Προσθήκη :
    ΣΤΑΘΗΣ 21-8-18 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Κίρκη, που μεταμόρφωσε την Αριστερά σε παλλακίδα
    Να πει κανείς ότι ο πρωθυπουργός που έδωσε τη Μακεδονία στους Αμερικανούς, τη Θράκη στη Σαρία, την κοινωνία στους Γδάρτες και την εθνική περιουσία στους Αγιογδύτες. Εν τέλει, για πρώτη φορά η Κίρκη αποβιβάσθηκε στην Ιθάκη. Υπό το δέρας ενός Οδυσσέα της ελεεινής μορφής, που θα τον δάγκωνε ο γέρικος σκύλος του, θα τον άφηνε νηστικό ο γέρος υπηρέτης του και θα του έδινε μια δεκάρα για να φύγει από την πόρτα της η Πηνελόπη. Αδάκρυτη. ΠΗΓΗ: .topontiki.gr

  • … “Δικαιώθηκε πρωτοδίκως η Τράπεζα Πειραιώς στην αγωγή που είχε καταθέσει κατά της Νέας Δημοκρατίας για απλήρωτα «θαλασσοδάνεια»”…

    Δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων της ΝΔ απλήρωτα! Και εφευρίσκουν φέσια άλλων.

    Υ.Γ. Κάποια τρολάκια εδώ μέσα υποστήριζαν ότι η ΝΔ αποπληρώνει κανονικά τα δάνειά της. Που κρύφτηκαν;

    Έτσι για να μην ξεχνάμε ποιοι πραγματικά φέσωσαν τους Έλληνες και κατέστρεψαν τις ζωές τους

  • Χα χα χα. Η κυρία αγνοεί στοιχειώδη μαθηματικά. Η ΝΔ άφησε ανεργια 27% ενώ σήμερα είναι 20%. Χρόνια τώρα 27>20. Άρα ποιος άφησε εξαιρετικά υψηλή ανεργία;

    Πίσω στην Α’ Δημοτικού. Μας κάνεις και μαθήματα οικονομικών.

    Όσο γι ‘αυτους που κάθονται και την καμαρώνουν, δεν νοιώθουν άβολα με τις ανακρίβειες που άκουσαν;

    • ΕΛΛΑΔΑ 05|09|2018 IEFIMERIDA.GR

      Στο Δημόσιο έχει προσληφθεί και η μητέρα της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

      Eχει προσληφθεί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Αγιος Στυλιανός» στη Θεσσαλονίκη.

      Η σύμβαση ξεκίνησε από τις 2 Φεβρουαρίου 2018.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.