Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοΐου, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

14 Σεπτεμβρίου 2018
13:50
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την 20η του μηνός Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1
Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 37/2018 απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού με θέμα: «Τέταρτη τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018». – Εισηγητής ο κ. Τιούκαλιας Δ. Πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ.
2
Παραχώρηση χρήσης κτιρίων στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου. – Εισηγητής ο κ. Τιούκαλιας Δ. Πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ.
3
Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου με τίτλο: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΣΙΣΑΝΙΟΥ». – Εισηγητής ο κ. Ρομπόλας Ι. Εντεταλμένος Δημ. Σύμ/λος.
4
Οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΟΥΚΟΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» σύμφωνα με το άρθρο 189 του Ν. 4412/2016.- Εισηγητής ο κ. Ρομπόλας Ι. Εντεταλμένος Δημ. Σύμ/λος.
5
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Βοΐου και Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου για την υλοποίηση της πράξης «ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΟΥΚΟΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» στα πλαίσια αιτήματος ένταξης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», στον Άξονα Προτεραιότητας: «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» με τίτλο: «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση».- Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.
6
Διαγραφή οφειλών από τους βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους. – Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.
7
Εξέταση αιτήσεων για την τροποποίηση των συμφωνητικών εκμίσθωσης δημοτικών αγρών. – Εισηγητής ο κ. Τσαρτσαμπαλίδης Γ.
8
Αιτήσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.