kozan.gr: Νέες πρωτοβουλίες από το Πτολεμαϊδιώτη ομογενή Ελευθέριο Γρηγοριάδη για την ανάπτυξη των πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Αυστρίας – Ελλάδας (Βίντεο)

21 Σεπτεμβρίου 2018
15:14

Ο Πτολεμαϊδιώτης ομογενής, καθηγητής και πρόεδρος του Ελληνοαυστριακού Συνδέσμου του Innsbruck, κ. Ελευθέριος Γρηγοριάδης, που προσφάτως ορίστηκε νέος  Διευθυντής του Ωδείου «Φραντς Σούμπερτ» της Βιέννης και έγινε ιδιαίτερα γνωστός, στην περιοχή της Εορδαίας, για  τη μεσολάβησή του στην προσφορά κρεβατιών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο  Πτολεμαΐδας, από το νοσοκομείο Hall in Tirol της Αυστρίας, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες του για την ανάπτυξη των πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Αυστρίας – Ελλάδας.

2 σχόλια

    • Δλδ αυτος φταίει ;Αν οταν ήρθαν ηταν οκ και τώρα χάλασαν κάπου άλλου ειναι το θεμα .Αν υπονοείς οτι ηταν σαβούρα πο την αρχή θέλει ψάξιμο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.