“Παρών” ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην 16η Λαμπαδηδρομία γιατί: Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή

21 Σεπτεμβρίου 2018
15:44

Το μήνυμα της αξίας και της σπουδαιότητας τόσο του εθελοντισμού (γενικά) όσο και της σπουδαιότητας και αξίας της εθελοντικής προσφοράς αίματος (ειδικά) ¨μετέφερε¨ με τη συμμετοχή της, η Τράπεζα Αίματος του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνοντας μέρος στην 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Με μέλη της τράπεζας αίματος και στελέχη του συνδικάτου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έδωσε το παρών στην Λαμπαδηδρομία, «ξεναγώντας» τη φλόγα της ελπίδας στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου καθώς και στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου (Σκληρά).

Ο Σπάρτακος εκτός από τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει προκειμένου να διαδώσει την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς, συμμετέχει ενεργά και σε κάθε δράση που αναλαμβάνουν άλλοι φορείς και σύλλογοι γιατί για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ.

Γραφείο Τύπου

6 σχόλια

  • Η εθελοντική προσφορά αίματος, έδωσε την ευκαιρία να βρεθούν κι αυτοί στους χώρους εργασίας.
    Και μη πείτε ότι δεν είναι έτσι.
    Υπάρχουν τα στοιχεία στις γραμματείς για τις συνδικαλιστικές τους άδειες.

  • Άλλος δίνει αίμα αιμοπετάλια άλλοι καμαρώνουν και άλλοι παίρνουν τα εύσημα αλλά και άλλοι παίρνουν τηλέφωνο για βοήθεια σε αίμα
    Τελικά ο χαζός της υπόθεσης είναι ο Εθελοντής που λειτουργεί πάνω από τις παρατάξεις σας

  • Τετοιες πρωτοβουλιες πρεπει να επαινουνται κ να προωθουνται η πικρα κ η χολη δεν συναδουν ουτε με τον εθελοντισμο ουτε με την προσφορα! Συγχαρητηρια στους εμπνευστες κ στους διοργανωτες!!!

  • ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) ,ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΠΑΝΕΠΙΠΕΔΙΑΚΑ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.