Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD).

O Δήμος Εορδαίας ως κοινωνικός εταίρος θα διανείμει στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδας με Δήμητρας (πρώην Βερόπουλος) από την Τετάρτη 26/9/2018 11:00- 14:00 και την Παρασκευή 5/10/2018 είδη παντοπωλείου (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, ρύζι, πελτέ ντομάτας, γάλα συμπυκνωμένο, γάλα 2ης και 3ης βρεφικής ηλικίας, ζάχαρη, ρυζάλευρο, κρέμα δημητριακών) και φρούτα (ροδάκινα και σταφύλια) στους/στις δικαιούχους του ΤΕΒΑ, οι οποίοι έχουν εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ μέχρι και τις 20/9/2018.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με ατομική ειδοποίηση στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επισήμου εγγράφου (π.χ. αίτηση ΚΕΑ) απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Αν δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως, η παραλαβή μπορεί να γίνει από:

  • άλλο μέλος του νοικοκυριού σας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους

  • τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής και ΑΜΚΑ.

Επειδή κάθε νοικοκυριό θα παραλάβει πολύ μεγάλη ποσότητα, καλό θα ήταν να φέρετε καροτσάκι τύπου λαϊκής και να φροντίσετε για τη μεταφορά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι αδιάθετες ποσότητες δεν θα διατεθούν σε συσσίτια.

Τα είδη παντοπωλείου θα επιστραφούν και τα φρούτα θα καταστραφούν.

Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε άμεσα!