EXPRESS ΚΤΕΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: “Τέλος Σεπτεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για τα ΚΤΕΟ προκειμένου να αποφευχθούν πρόστιμα 150 και πλέον ευρώ”

27 Σεπτεμβρίου 2018
14:19
Κανένα σχόλιο

Το EXPRESS ΚΤΕΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, σεβόμενο τους φίλους οδηγούς, ακόμη μια φορά ενημερώνει εγκαίρως για θέματα που τους αφορούν.

Τέλος Σεπτεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για τα ΚΤΕΟ προκειμένου να αποφευχθούν πρόστιμα 150 και πλέον ευρώ.

Όσοι δεν έχουν περάσει το αυτοκίνητό τους ή την μηχανή τους από ΚΤΕΟ, ενώ έχουν αυτή την υποχρέωση, πρέπει να σπεύσουν άμεσα. Από την 1η Οκτωβρίου 2018 θα τεθεί σε ισχύ ο νόμος 4530/2018 (άρθρο 55) ο οποίος και επιβάλει πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους αμέλησαν αυτή τους την υποχρέωση.

Το πρόστιμο αυτό χρεώνεται στον ΑΦΜ του κατόχου του οχήματος και είναι ανεξάρτητο από το πρόστιμο που θα πληρωθεί κατά τον τεχνικό έλεγχο στο ΚΤΕΟ.

Το EXPRESS ΚΤΕΟ (το πρώτο ιδιωτικό ΚΤΕΟ της περιοχής) παρέχει εδώ και χρόνια υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου υψηλού επιπέδου, με εκπαιδευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και με ασφάλεια, από Δευτέρα έως Παρασκευής και ώρες 8 το πρωί έως 6 το απόγευμα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΤΗΛ. EXPRESS ΚΤΕΟ 24610-45880

E-mail: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.