kozan.gr: Σοκαριστικό βίντεο από το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών που δείχνει πως γίνεται η απόθεση, από φορτηγά, σε πρανές 15 μέτρων στο Ορυχείο Καρδιάς της ΔΕΗ (Βίντεο)

28 Σεπτεμβρίου 2018
05:15

Σοκαριστικό βίντεο από το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών που δείχνει πως γίνεται η απόθεση, από φορτηγά, σε πρανές 15 μέτρων στο Ορυχείο Καρδιάς της ΔΕΗ. Δείτε τι γράφει το σωματείο καθώς και το βίντεο:

“Πρωινές ώρες στο ορυχείο Καρδιάς και στην τομή του Ε5. Απόθεση σε πρανές δεκαπέντε μέτρων με την εγκληματική απουσία τουμπαδόρου (κουμανταδόρου) κατα παράβαση των κανονισμών σημειωτέον πως από πτώσεις φορτηγών στις αποθέσεις έχουμε θρηνησει πολλούς συναδέλφους.

ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”

BINTEO

 

15 σχόλια

  • Δεν είναι κάτι που άρχισε να γίνεται τώρα και δεν είναι μια από τις πιο επικίνδυνες αποθέσεις. Υπάρχουν και χειρότερες.

    • Όλες οι αποθέσεις είναι επικίνδυνες το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που εσείς κρίνετε δν κάθονται αραχτοι σε ένα γραφείο δουλεύουν με κίνδυνο την ζωή τους για να ταΐζουν τις οικογένειες τους δν είναι βολεμένοι σε θεσουλες εύκολες

      • ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

  • στο ελλαντα τα κάνουμε όλα ανάποδα γιατί νομίζουμε είναι μαγκιά

    Είναι μαγκιά να πας στην άκρη μόνος να ρίχνεις τα χώματα

    Είναι μαγκιά να μην φοράει κράνος κανείς εργαζόμενος σε καδοτροχο

    είναι μαγκιά να παραφορτωνεις τις ταινίες και να ζορίζεις τα μηχανήματα που θα πληρωθούν σε χρόνο και χρήμα δυσανάλογα

    Και πάει λέγοντας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής αυτών των κατοίκων

    από τη ζώνη ασφαλείας που κάποιοι θεωρούν οτι είναι για αυτούς που δεν ξέρουν να οδηγούν μέχρι εκεί που δεν πάει ο νους.

    έλλειψη παιδείας στον υπερθετικό βαθμό.

    Κοινωνία άξια της τύχης της

    Κρίμα μόνο σε αυτούς τους λίγους που δεν φταίνε

    • Έλλειψη παιδείας έχουν οι βολεμένοι σε γραφεία όχι αυτοί που δουλεύουν στα ορυχεία κ ναι ρισκάρουν την ζωή τους για να πληρώνονται για τις υποχρεώσεις τους, δν κάνουν μαγκιά κ δν γίνεται να ρίξουν τα χώματα από μακριά, κράνος φοράνε αυτοί που δουλεύουν στις ταινίες αν δν έχετε δει μην λέτε κακίες.

  • Από πληροφορίες μας το τμημα ασφαλείας τις πρωινες ωρες ηταν ακριβώς εκει!!! Βεβαια ειναι αδύνατο να δούμε τι ακριβώς εχει σχολιάσει για το θεμα. Αν έκανε σωστα τη δουλεια του και τι ανεφερε στην ιεραρχια. Επίσης το βιντεο σκοπιμα μαλλον αποκρυπτει τον τουμπαδορο που βρισκεται αριστεροτερα

    • Το βίντεο στην αρχή ξεκινά με ανοικτό πλάνο, συνεπώς πόσο αριστερότερα βρίσκεται ο τουμπαδόρος; Έτσι ακριβώς άδειαζε ένα φορτηγό στη Μεγαλόπολη πριν λίγα χρόνια, έφυγε κάτω και σκοτώθηκε ο οδηγός. Σε πλήρη διάλυση πλέον τα ορυχεία.

  • Ρε παιδιά.. Τι έγινε τώρα? Ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική? Για ποιους ελέγχους μιλάμε? Φορτηγά υπερβαρα αποθέσεις που κόβονται δρόμοι χάλια. Δεν μιλάμε για τον Κ.Ο.Κ. εδώ υπάρχει ο νόμος των ορυχείων. Θα πρέπει να υπάρχει μόνιμα έλεγχος και καθημερινά. Σήμερα το προβάλετε αύριο θα ξεχαστεί..

  • Εδώ εργάζομαι και εγώ οδηγός 20 χρόνια τώρα είμαι στο συγκεκριμένο σημείο…ο τουμπαδορος ήταν μαζί με την τορναντοζα λίγο παραπέρα στο βίντεο φαίνεται η αρχή της αποθεσεως όχι ολόκληρη η απόθεση που είναι αρκετά μεγάλη και ο συγκεκριμένος που γύρισε το βίντεο φρόντισε να μην δείχνει ούτε το μηχάνημα ούτε τον κουμανταδορο..εάν θέλετε να δείξετε κάτι να το δείχνετε σωστά..αυτό είναι στημένο….ΥΣ.εαν δεν είναι στημένο δεν καταλαβαίνω της προθέσεις του αφού υπήρχε κουμανταδορος και ολόκληρη τορναντοζα γιατί δεν τράβηξε ολόκληρη την απόθεση…ο άνθρωπος είναι στημένος όλη μέρα πέρα δώθε…

  • Εργαζόμενοι και εργαζόμενοι

    Υπάρχουν εργαζόμενοι κι εργαζόμενοι αναμφίβολα,
    εργαζόμενοι μόνο στ’όνομα αλλά κι εργαζόμενοι και στην πράξη,
    εργαζόμενοι της κακιάς ώρας αλλά και εργαζόμενοι της καλής ώρας,
    της περίπτωσης «μάρκα μ’έκαψες» αλλά και της περίπτωσης «αδελφέ μου μ’έσωσες»,
    της απάτης, δολιότητας, πονηριάς αλλά και της εντιμότητας, της ευθύνης, της συνέπειας,
    του ότι αρπάξουμε-φάμε αλλά και του ότι διασώσουμε–περισώσουμε,
    της κοπάνας και του ωχαδερφισμού αλλά και της υπερωρίας και του ώσπου να τελειώσουμε!!!

    Υπάρχουν εργαζόμενοι κι εργαζόμενοι οπωσδήποτε,
    του επιπλέουμε στην επιφάνεια του κουβά αλλά και κατασυνθλιβόμαστε στον πάτο του κουβά,
    του πίνουμε καφέ και κατακρίνουμε (κοινώς κουτσομπολεύουμε) αλλά και του τρώμε καρπαζιά και κεφάλι απ’την δουλειά δεν σηκώνουμε,
    της καρέκλας και των καλών αποδοχών αλλά και του τραβάμε κουπί κι ο επιούσιος ίσα ίσα κι αν βγει,
    του όλα τα χαλάμε, όλα τα γκρεμίζουμε αλλά και του παλεύουμε για να δημιουργούμε, να χτίζουμε,
    εργαζόμενοι οι οποίοι κάθε νέο εργαζόμενο χαλάνε-διαφθείρουνε, ώστε οι επόμενοι να γίνονται χειρότεροι των προηγούμενων αλλά και εκείνοι που κάθε νέο εργαζόμενο ως πυξίδα ορθά κατευθύνουν κι οδηγάνε!!!

    Εξαιτίας που υπάρχουν εργαζόμενοι κι εργαζόμενοι (όχι τυχαία, όχι κατά λάθος, όχι χωρίς σκοπιμότητα) ζούμε ότι ζούμε: δηλαδή
    απ’τους ξύπνιους-κηφήνες βουλιάζουμε, καταστρεφόμαστε κι απ’τους μύρμηγκες-κορόϊδα συνεχίζει να υπάρχει ότι απέμεινε όρθιο!
    Και τα δικαιολογημένα ερωτήματα που για το τέλος μπαίνουν είναι τα εξής:
    – Εσείς ποιους εργαζόμενους θα θέλατε και θα παίρνατε στην δούλεψη σας;
    – Εσείς σε ποιους εργαζόμενους ανήκετε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.