Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης: 24ώρη απεργία στο «βοήθεια στο Σπίτι», την Τρίτη 2 Οκτωβρίου

28 Σεπτεμβρίου 2018
09:56

Η Ε.Ε. του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης μετά από πρόταση των εργαζομένων «Βοήθεια στο σπίτι» αποφάσισε ομόφωνα:

1. Κηρύσσει εικοσιτετράωρη (24ώρη) Απεργία για τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο σπίτι», στον Ν. Κοζάνης, για την 2 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη.

2. Τα αιτήματα της απεργίας είναι αυτά της Πανελλήνιας συντονιστικής επιτροπής αγώνα Συλλόγων και Σωματείων «Βοήθεια στο σπίτι», τα οποία επισυνάπτονται και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του παρόντος.

3. Οι απεργοί εργαζόμενοι θα μεταβούν με λεωφορεία στην Αθήνα για να συμμετέχουν στην συγκέντρωση και διαμαρτυρία που θα γίνει στο Σύνταγμα στις 10:30 την ημέρα της απεργίας. και παρακαλούμε τις δομές και τους Δήμους να τους διευκολύνουν.

4. Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι του «βοήθεια στο σπίτι» στις δομές του Ν. Κοζάνης να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία, γιατί η προκήρυξη για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων εργασίας θα οδηγήσει σε απολύσεις. Ο μόνος τρόπος κάλυψης όλων των εργαζομένων στο «βοήθεια στο σπίτι» μια κατεξοχήν πετυχημένη δομή, όπως δήλωσαν κατά καιρούς και οι εκάστοτε πρωθυπουργοί, είναι η νομοθετική ρύθμιση.

Πληροφορίες Κα Σεννή Μαρίνα τηλ.: 6980724011

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.