Οδηγίες

0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Θρυμματίζουμε τα καρύδια.
  2. Τα αναμειγνύουμε μαζί με την τριμμένη φρυγανιά, την άχνη και τις βανίλιες.
  3. Στο γάλα βάζουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε.
  4. Σε φόρμα 30×20 κάνουμε μία στρώση από μπισκότα που έχουμε βουτήξει στο γάλα.
  5. Απλώνουμε την μισή μαρμελάδα.
  6. Πασπαλίζουμε το μισό μείγμα με τα καρύδια.
  7. Κάνουμε ακόμα μία στρώση από μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
  8. Στην σοκολάτα βάζουμε την καυτή κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για 5 λεπτά.
  9. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί.
  10. Την απλώνουμε πάνω από το γλυκό και αφήνουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο.